معاون ارشد سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر خبر داد:
امدادرسانی اورژانس ۱۱۵ در مناطق صعب‌العبور ساحل سنگلاخی ریشهر

3 ارديبهشت 1398
معاون ارشد اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر از امدادرسانی اورژانس به مصدوم ۳۱ ساله در مناطق صعب‌العبور ساحل سنگلاخی ریشهر خبر داد.

به گزارش روابط عمومی اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر، علیرضا پورشمس در این خصوص گفت: مصدوم فردی ۳۱ ساله در ساحل ریشهر، از مناطق تفریحی استان بوشهر به علت لیز خوردن بر روی صخره در ارتفاع ۳٫۵ متری دچار آسیب در جند ناحیه از جمله درد وضربه شدید در ستون فقرات،گردن وکتف شده بود که امکان حرکت وی وجود نداشت.
وی تصریح کرد: بلافاصله با هماهنگی‌های لازم از طرف مرکز پیام استان یک کد آمبولانس از پایگاه بهمنی به محل اعزام شد.
معاون ارشد سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر بیان کرد: بعد از طی مسیر طولانی و صعب‌العبور و رد شدن از دریا و صخره‌ها برای رسیدن به محل حادثه، کادر درمانی اورژانس بوشهر به نام‌های محمد حیدری قبادلو و یونس زبرجدی بعد از ارائه خدمات پزشکی وی را به بیمارستان سلمان فارسی منتقل کردند.
پورشمس توصیه کرد: در هنگام مراجعه به یکی از زیباترین مکان‌های دنیا یعنی ساحل دریا از پوست خود محافظت کنید، مرتباً آب بنوشید حتی اگر احساس تشنگی نمی‌کنید، بدن شما برای خنک ماندن به آب نیاز دارد، مراقب علائم گرمازدگی باشید، از چشم خود محافظت کنید، در آب‌های ناشناس، با سر به درون آب شیرجه نزنید، از روی صخره، اسکله، بارانداز یا پل به درون آب شیرجه نزنید، از پاهای خود محافظت کنید.
معاون ارشد سازمان اورژانس ۱۱۵ استان بوشهر بیان کرد: نزدیک اسکله یا پل شنا نکنید، جریان‌های آب در این مناطق بسیار قوی می‌باشد، حتی برای شناگرهای ماهر، موازی با ساحل شنا کنید، اگر خیلی از ساحل دور شوید، ممکن است دیگر توان برگشتن به ساحل را نداشته باشید، آب‌های آزاد معمولاً از استخر خنک‌تر می‌باشند، درنتیجه زیاد از ساحل دور نشوید.

انتهای پیام/ زن- ۵۰۰۰

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلمات کلیدی:
اورژانس.115     امدادرسانی     ریشهر     آمبولانس     سنگلاخی     صعب‌العبور    
دکتر.عبدالرحیم.دادجو    

تاریخ بروز رسانی:   3 ارديبهشت 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >