ماریا خویش دوست در حاشیه نشست هماندیشی بررسی مشکلات کارگاههای سنتی فاقد مجوز بهداشتی در دشتستان گفت: در کارگاههای سنتی فرآوری خرما که فاقد مجوزهای بهداشتی هستند اغلب امور بستهبندی بهصورت دستی انجام میشود.
خویش دوست با اشاره بهضرورت رعایت بهداشت بهمنظور جلوگیری از پیدایش آلودگیهای میکروبی و شیمایی در تهیه محصولات غذایی افزود: به علت عدم رعایت بهداشت، استفاده از بستههای نامرغوب، استفاده از جعبههای غیراستاندارد و عدم جداسازی خرمای سالم از ناسالم کیفیت محصولات تولیدی در کارگاههای مذکور پایین است.
۳۳۰ کارگاه سنتی فراوری خرما در دشتستان فاقد مجوز بهداشتی است
کارشناس واحد مواد غذایی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان نیز ضمن بازدید از کارگاههای سنتی فراوری خرما اظهار کرد: با توجه به استعلام صورت گرفته از جهاد کشاورزی، ۳۳۰ واحد کارگاهی فاقد مجوز در سطح شهرستان دشتستان وجود دارد که از این تعداد تنها ۲۰ واحد دارای پروانه ساخت کارگاهی میباشند.
نسرین قاسمیان تصریح کرد: با توجه به نشستهای برگزارشده در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان، مصوب شد با حضور نمایندگانی از واحد نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان و اداره جهاد کشاورزی این شهرستان ضمن ارائه آموزشهای لازم بهمنظور اخذ مجوزهای بهداشتی، از همه کارگاههای سنتی خرما در دشتستان که فاقد مجوز بهداشتی هستند نیز بازدید به عمل آید.
نشست هماندیشی بررسی مشکلات کارگاههای سنتی خرما فاقد مجوز بهداشتی در شهرستان دشتستان باهدف افزایش بهرهوری و عملکرد سلامت و ارتقاء سطح ایمنی در شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان برگزار شد.
انتهای پیام/ س.غ/ ۳۰۳۰
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید