فعالان طرح ملی دادرس و ارتقای سلامت نوجوانی مدارس شهرستان دشتستان تجلیل شدند

25 خرداد 1398
فعالان طرح ملی دادرس و ارتقای سلامت نوجوانی مدارس شهرستان دشتستان با حضور مدیر آموزش و پرورش، رییس هلال‌احمر و رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان تجلیل شدند.

مدیر آموزش و پرورش دشتستان در این آیین گفت: هدف دانش آموزان از شرکت در برنامه‌های جانبی درون مدرسه‌ای رشد و ارتقاء سطح معرفت و رسیدن به شناخت خود می‌باشد.
سید حسن لواسانی فرد اظهار داشت: دانش‌آموزی که در فعالیت‌های خارج از حوزه درسی شرکت می‌کند، می‌خواهد خود را فراتر از سطح دیگران نشان دهد.
لواسانی گفت: هدف دانش آموزان از شرکت در برنامه‌های جانبی درون مدرسه‌ای و در سطحی بالاتر از درس کتابی، رشد و ارتقاء سطح معرفت و رسیدن به شناخت خود می‌باشد.
مدیر آموزش و پرورش دشتستان بابیان اینکه اگر دانش‌آموزی تصمیم گرفت سطحی بالاتر از درس را تجربه کند، خودش را بالاتر از دیگران قرار می‌دهد تصریح کرد: یک دانش‌آموز باید در طرح‌های مختلف درون مدرسه‌ای همچون دادرس خود را پیدا کند تا به رشد خود کمک نماید.
وی با اشاره به طرح دادرس گفت: همان‌طور که از نام این طرح مشخص است یعنی دانش آموزان آماده برای روزهای سخت، این دانش آموزان خود را برای روزهای سخت وفق می‌دهند زیرا با وجود تمام پیشرفت‌های دنیای کنونی گرفتاری‌های بشری و بلایایی طبیعی وجود دارد پس باید آماده باشند.
لواسانی فرد گفت: کسی که در طرح دادرس شرکت می‌کند باید هم شناخت خوبی نسبت به خودش و هم شناخت عمیقی نسبت به طبیعت داشته باشد.
معاون پرورشی و تربیت بدنی آموزش و پرورش دشتستان نیز گفت: طرح ارتقاء سلامت نوجوانی ویژه دانش آموزان مدارس شبانه‌روزی می‌باشد.
حبیب اله بوستانی بابیان اینکه در سال تحصیلی آینده هدف تحت پوشش قرار دادن همه مدارس شبانه‌روزی در طرح است اظهار کرد: از میان ۱۰ مدرسه شبانه‌روزی دشتستان در سال تحصیلی ۹۸-۹۷ دو مدرسه شبانه‌روزی دکتر حسابی برازجان و نصرت دهرود بخش ارم به عنوان مجریان این طرح بودند.
وی بیان داشت: امسال در ۱۶ مدرسه دوره متوسطه اول طرح ملی دادرس اجرا شد که در مدارس دختران مدرسه رضوان برازجان و در مقطع متوسطه اول پسران مدرسه باقرالعلوم مقام اول شهرستان را کسب کردند.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان نیز در این آیین اظهار داشت: مهم‌ترین گروه هدف برای ارائه خدمات بهداشتی برای ما دانش آموزان هستند و دغدغه سلامت جسمی و روانی آنان مهم‌ترین چالش و مسئله شبکه بهداشت و وزارت بهداشت و درمان است.
ماریا خویش دوست گفت: در یک شرایط آرمانی توانایی شبکه بهداشت و درمان در ارائه خدمات مطلوب بهداشتی و سلامت ۲۰ درصد می‌باشد و ۸۰ درصد بقیه مربوط به مدارس و خانواده‌ها می‌باشد.
وی بابیان اینکه بیشتر هزینه‌های دولت در بخش بهداشت در راستای سالم‌سازی جسمی، روحی و روانی بچه‌ها و دانش آموزان است افزود: ارتباط بهداشت و سلامتی با یادگیری درس یک ارتباط مستقیم است، برای سالم بودن باید در مرحله اول خودمان یک برنامه منظم و سبک مناسب زندگی داشته باشیم.
خویش دوست تصریح کرد: به خاطر اینکه در مدارس شبانه‌روزی دانش آموزان شبانه‌روز در کنار هم هستند حفظ بهداشت و سلامت آن‌ها مهم است.
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: یکی از معضلات جدی دانش آموزان در زمان کنونی افسردگی روحی و روانی است که عوامل متعددی چون حضور بیش‌ازاندازه در فضای مجازی و عدم تحرک سبب اصلی آن است.
احسان دانشگر رییس هلال‌احمر دشتستان نیز در این آیین گزارشی از طرح ملی دادرس و فعالیت‌های تیم‌های امداد و نجات هلال‌احمر در مدارس دشتستان ارائه داد.

انتهای پیام/ س.غ/ ۳۰۳۰
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلمات کلیدی:
طرح.ملی.دادرس     فعالان.طرح.دادرس     ارتقای.سلامت     مدارس.شهرستان.دشتستان     شبکه.بهداشت.دشتستان     ماریا.خویش‌دوست    

تاریخ بروز رسانی:   25 خرداد 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >