سرپرست فرمانداری شهرستان دشتستان:
کاهش هزینه‌های درمان با فرهنگ‌سازی در خصوص خود مراقبتی امکان‌پذیر است

28 خرداد 1398
سرپرست فرمانداری شهرستان دشتستان گفت: در بحث سلامت با ترویج و فرهنگ‌سازی خود مراقبتی می‌توان هزینه‌های درمان کشور را کاهش داد.

دکتر جواد لقمان زاده در اولین کارگروه سلامت و امنیت غذایی سال جاری شهرستان دشتستان اظهار داشت: با همکاری بین بخشی و مشارکت مردم می‌شود شاهد ارتقای سلامت در سطح جامعه بود.
لقمان زاده افزود: تمامی ادارات، نهادها، بخشداری‌ها و دهیاری‌ها بر اساس برنامه زمان‌بندی شده شبکه بهداشت و درمان با تیم‌های سیار در زمینه اجرای طرح ملی کنترل فشارخون بالا همکاری داشته باشند و از تمام امکانات خود در اجرای صحیح این طرح مشارکت داشته باشند.
سرپرست فرمانداری دشتستان تصریح کرد: بخشداری‌های شش منطقه شهرستان دشتستان در اولین فرصت باید با همکاری شبکه بهداشت و درمان طرح ملی کنترل فشارخون بالا را اجرا کنند و در روستاهایی که دسترسی کمتری به اطلاعات بهداشتی دارند کارگروه ارتقای سلامت برگزار و با حضور کارشناسان بهداشتی آموزش‌هایی در ارتباط با سلامتی ارائه شود.
وی افزود: در خصوص سگ‌های بلا صاحب با شهرداران جلساتی برگزارشده و ساماندهی سگ‌های بلا صاحب ظرف یک ماه آینده با همکاری محیط‌زیست به زودی اتفاق خواهد افتاد.
لقمان زاده خاطرنشان کرد: برای رسیدگی به وضعیت دکه‌ها نیز ظرف ده روز آینده جلسه‌ای در فرمانداری با حضور آبفا، شهرداری، دادگستری، اداره اطلاعات و نیروی انتظامی برگزارشده تا چاره‌ای برای ساماندهی آن‌ها اندیشیده شود.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان نیز در این کارگروه به بررسی مصوبات جلسه قبلی پرداخت و روسای ادارات توضیحات خود را در خصوص پیگیری‌های انجام‌شده این مصوبات را بیان کردند.
ماریا خویش دوست گفت: طرح کنترل ملی فشارخون بالا از ۱۸ خردادماه در شهرستان دشتستان هم‌زمان با سراسر کشور برگزارشده است و شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان با مستقر کردن ۱۲۰ تیم سیار و ثابت در مراکز خصوصی درمانی و بهداشتی و همچنین فعالیت بیش از ۲۹۱ نفر داوطلب و مراقب سلامت این طرح جهت افراد بالای ۳۰ سال، بیماران کلیوی و زنان باردار اجرایی کرده است.
خویش دوست بیان کرد: ادارات بیش‌ترین همکاری و مشارکت را در اجرای این طرح ملی با شبکه بهداشت و درمان دشتستان داشته باشند تا بتوانیم در زمان تعیین‌شده به مورد انتظار استان که ۵۰ درصد افراد بالای ۳۰ سال هست، برسیم.
وی اظهار داشت: شناسایی به‌موقع فشارخون باعث می‌شود مردم از طول عمر بالاتری برخوردار شده، کارهای پیشگیرانه انجام دهند و با درمان‌های خیلی ساده و ارزان فشارخون را کنترل کنند.
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان تصریح کرد: در پایان طرح انتظار داریم بیش از ۵۰ درصد افراد بالای ۳۰ سال غربالگری شوند و بیماران فشارخونی شهرستان شناسایی و درمان تخصصی ویژه این افراد انجام شود.

انتهای پیام/ س.غ ۳۰۳۰
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلمات کلیدی:
شورای.سلامت     فرماندار     دکتر.جواد.لقمان‌زاده     ماریا.خویش‌دوست     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان    
   

تاریخ بروز رسانی:   28 خرداد 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >