به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، دکتر طیبه احمدزاده اظهار داشت: شیر مادر اساسیترین مادهای است که میتواند بهتنهایی تمام نیازهای تغذیهای شیرخوار را از بدو تولد تا پایان ۶ ماهگی تأمین کند و تداوم آن همراه با غذای کمکی در طول سال اول زندگی کودک بسیار حائز اهمیت است.
وی اضافه کرد: دوره نوزادی یعنی ۲۸ روز اول پس از تولد، پرچالشترین دوره برای تغذیه انحصاری با شیر مادر است زیرا از یکطرف نیاز شیرخوار به شیر مادر و فاکتورهای حیاتی آن بسیار حائز اهمیت است و از طرف دیگر مشکلاتی چون نگرفتن سینه مادر، زردی نوزاد، بیماریهای نیازمند بستری نوزاد، دردهای پس از زایمان مادر، افسردگی پس از زایمان، شقاق و آبسه در سینه مادر و موارد دیگر، سبب ایجاد چالش بزرگی در تغذیه با شیر مادر میشود.
دکتر احمدزاده افزود: در شرایط فوق حمایت از مادر توسط همسر و سایر اعضای خانواده و نیز آموزش و ارتباط روزانه با مادر توسط بخشهای درمان و بهداشت، نقش بسیار مؤثری در موفقیت شیردهی به ویژه در مادران جوان صاحب فرزند اول دارد.
کارشناس مسئول برنامه ترویج تغذیه با شیر مادر مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، هدف از برگزاری کمیته ترویج تغذیه با شیر مادر را تأکید بر استمرار آموزش تغذیه با شیر مادر در بیمارستانها، در راستای انجام باکیفیت اقدامات دهگانه بیمارستانهای دوستدار کودک، اهمیت انجام مشاورههای شیردهی صحیح و اصولی و آموزش مداوم به مادران باردار توسط کارکنان مراکز خدمات جامع سلامت دانست.
انتهای پیام/ ا.س-3000
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید