نمک غیرمجاز از سطح عرضه در شهرستان بوشهر جمع‌آوری شد

14 امرداد 1398
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: با نظارت کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، 256 کیلوگرم نمک غیرمجاز از سطح عرضه در این شهرستان جمع‌آوری شد.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی بیان داشت: مرکز بهداشت شهرستان در راستای حفظ و ارتقای سطح بهداشت جامعه و با نظارت مستمر بازرسین بهداشت محیط در نیمه نخست سال 98، 256 کیلوگرم نمک غیرمجاز از سطح عرضه جمع‌آوری کرده است.
وی افزود: نمک خوراکی بایستی از نوع یددار و تصفیه‌شده بوده که این‌گونه نمک‌ها به علت خلوص زیاد، میزان ید را بهتر و به مدت بیشتر حفظ می‌کنند.
این مقام مسئول اظهار داشت: استفاده از نمک تصفیه‌شده یددار یکی از ساده‌ترین و مؤثرترین روش‌ها برای دریافت ید بوده و مصرف‌کنندگان باید از نمک‌هایی که دارای پروانه ساخت، سیب سلامت و تأییدیه وزارت بهداشت است استفاده کنند.
 رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: بازرسین بهداشت محیط به‌طور مستمر از محل‌های فروش نمک ازجمله سوپرمارکت و عطاری‌ها بازدید کرده و در صورت وجود نمک‌های غیرمجاز در سطح عرضه ضمن توقیف و جمع‌آوری، با متخلفین برخورد می‌نمایند.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: شهروندان در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی، موضوع را به سامانه تلفنی رسیدگی شکایات وزارت بهداشت به شماره ۱۹۰ اطلاع دهند.
انتهای پیام/ س.م-3000
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلمات کلیدی:
نمک.غیرمجاز     بهداشت.محیط     جمع‌آوری     مرکز.بهداشت.شهرستان.بوشهر     حسن.فخرایی    

تاریخ بروز رسانی:   14 امرداد 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >