دکتر سعید کشمیری در حاشیه کارگروه بهداشت و درمان سلامت در بلایا گفت: به اشتراک گذاشته شدن تجربیات در حوادث غیرمترقبه زمینهساز افزایش آمادگی و کاهش خطر بلایا میشود.
وی افزود: حفظ آمادگی واحدها در مواجه با حوادث و بلایا تنها با انجام و اجرای برنامهریزیهای از پیش تعریفشده امکانپذیر است.
کشمیری خاطرنشان کرد: برنامهریزیهای منسجم باید بر اساس کتاب ملی پاسخ نظام سلامت در بلایا (EOP) استخراج و برای سازمانها بومیسازی شود.
تشکیل مستمر کارگروه سلامت در بلایا بهمنظور حفظ آمادگی کامل
دبیر کارگروه بهداشت و درمان سلامت در بلایا نیز گفت: با توجه به نقش حساس و حیاتی مراکز درمانی تشکیل جلسات کارگروه باید به شکل مستمر و منظم صورت گرفته تا آمادگی واحدهای مختلف همواره حفظ شود.
دکتر عبدالرحیم دادجو گفت: تبادل تجربیات در حفظ آمادگی واحدها برای روزهای سخت مفید بوده و در مواجه با بحرانها راهگشا است.
دکتر دادجو در ادامه بعد ازنظر خواهی و بیان مشکلات پیش روی واحدهای ستادی در حوادث به تشریح عملکرد کارگروه در خصوص ارتقای سطح آمادگی مراکز بهداشتی و درمانی در جهت مقابله با حوادث و سوانح پرداخت.
جلسه کارگروه سلامت در بلایا با حضور رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، نماینده استانداری، کارشناسان EOC دانشگاه، نماینده اداره جهاد کشاورزی، نماینده پارک علم و فناوری، نماینده سازمانهای همکار و غیر تابعه و مسئولین واحد مدیریت باهدف کاهش خطر بلایا با آمادگی لازم در پاسخ بهموقع در حوادث غیرمترقبه در سالن ابنسینای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.
انتهای پیام/زن-5000
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید