به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی بیان داشت: نمونهبرداری از مواد غذایی و ارسال به آزمایشگاه به منظور اطمینان از سلامت مواد غذایی عرضهشده در مراکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی بااهمیتترین فعالیتهای واحد بهداشت محیط و حرفهای است.
وی عنوان داشت: از ابتدای سال تاکنون تعداد ۶۶۰ نمونه از انواع مواد غذایی به ویژه مواد حساس از قبیل انواع بستنی، خامه، شیرینی و کالباس و ... توسط بازرسین بهداشت محیط از سطح اماکن عرضه مواد غذایی برداشت و تمامی نمونههایی که توسط آزمایشگاه معاونت غذا و دارو غیرقابلمصرف اعلامشده توسط کارشناسان بهداشت محیط تا حصول نتیجه مطلوب پیگیری میشود.
این مقام مسئول خاطرنشان کرد: در این راستا طی سال جاری تعداد ۲۸۹ صنف متخلف به دلیل عرضه مواد غذایی غیربهداشتی به تعزیرات حکومتی معرفی و همچنین ۱۵ صنف عرضهکننده مواد غذایی حساس از قبیل قنادی، بستنیفروشی، کافه و ... پلمپ شدند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر اظهار داشت: تمامی کارشناسان مستقر در مراکز خدمات جامع سلامت بهطور مستقیم از مراکز فوق بازدید کرده و در مواقع نیاز از انواع مواد غذایی به ویژه مواد غذایی حساس نمونهبرداری مینمایند.
وی تصریح کرد: مدیریت صحیح و انجام نمونهبرداریهای هدفمند تأثیر بسزایی در کنترل و نظارت هرچه بهتر بر سلامت مواد غذایی عرضهشده خواهد داشت.
رئیس مرکز بهداشت خاطرنشان کرد: به منظور بهبود فرایند نمونهبرداریهای مواد غذایی از سطح عرضه نشست هماهنگی آزمایشگاه کنترل مواد غذایی سازمان غذا و دارو و واحد بهداشت محیط و حرفهای مرکز بهداشت شهرستان بوشهر تشکیل و ضمن تشریح چالشها در خصوص ارائه راهکارهای لازم برای حل مشکلات موجود تبادلنظر شد.
مهندس حسن فخرایی افزود: در این نشست مشکلات موجود در حوزه مواد غذایی مطرح و بر تعادل بیشتر در جهت کاهش تأثیر موانع موجود در ارائه خدمت مطلوب به مردم تأکید شد.
انتهای پیام/ ا.س-۳۰۰۰
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید