مسئولین دانشگاه علوم پزشکی با خانواده اوّلین شهید امر به معروف بوشهر دیدار کردند/ گزارش تصویری

12 شهريور 1398
مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به مناسبت هفته احیاء امر به معروف و نهی از منکر با حضور در خانه پدر شهید حسن گورکی با پدر و مادر این شهید دیدار و گفت‌وگو کردند.

قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این دیدار ضمن تسلیت ایام عزاداری و سوگواری سالار شهیدان اباعبدالله الحسین (ع) و با گرامیداشت یاد و خاطره شهید حسن گورکی اظهار داشت: یاد و خاطره شهدا لازمه زندگی امروزی است و شهید گورکی با اعتقاد راسخ و اعتقاد قلبی به فریضه امر به معروف و نهی از منکر عمل کرد و به شهادت رسید.
دکتر حسین دارابی بیان کرد: توجه به فریضه الهی امر به معروف و نهی از منکر انسان را از تاریکی‌ها نجات می‌دهد و به نور هدایت می‌کند.
وی بابیان اینکه خانواده شهدا عزت و آبروی ملت و چراغ روشن هدایت برای جامعه هستند تصریح کرد: جامعه اسلامی به وجود پدران و مادران شهدا غبطه می‌خورند، مادرانی که باعاطفه مهر و محبت خود جوانانی چون شهید حسن گورکی را پرورش داده و برای حفظ ارزش‌ها و آرمان‌های انقلاب در راستای احیاء فریضه امر به معروف و نهی از منکر جانشان را تقدیم انقلاب کردن.
دکتر دارابی افزود: توجه به فرهنگ ایثار و شهادت راز بیمه شدن در برابر دشمنان است و جامعه امروز نیازمند گسترش فرهنگ ایثار و شهادت است که در این زمینه همه ما دست‌اندرکاران وظیفه مهمی را بر عهده‌داریم.
وی تصریح کرد: امر به معروف و نهی از منکر از خصوصیات و صفات خداوند است و کسی که در این مسیر به شهادت می‌رسد از جایگاه ویژه‌ای در نزد خداوند برخوردار است و این شهید گرانقدر در اوج جوانی مسیر حق را شناخت و با قدم برداشتن در آن به فیض عظیم شهادت نائل شد.
قائم‌مقام رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر بیان کرد: صبر و استقامت خانواده‌های معظم شهدا باید الگوی رفتاری مسئولان در خدمت‌گزاری به آحاد جامعه باشد.
دکتر دارابی افزود: مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر خدمت‌رسانی به این عزیزان را در سرلوحه امور خود قرار داده است.
مشاور رییس دانشگاه و مسئول امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز گفت: شهدا، جانبازان و خانواده معظم آن‌ها گنجینه‌های ارزشمند جامعه ما هستند که باید موردتکریم و تجلیل قرار گیرند.
مهدی مرکبی بیان کرد: ترویج فرهنگ ایثار و شهادت و حفظ و نگهداری راه ارزشمند شهدا از مهم‌ترین وظایف ما است، اگر رشادت و از خود گذشتگی شهدا نبود، اکنون چنین امنیتی در کشور وجود نداشت.
مشاور رییس دانشگاه و مسئول امور ایثارگران دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: ما برای هر آنچه داریم مدیون خون پاک شهدا هستیم و هم‌اکنون وظیفه همه ما تلاش برای ارتقا فرهنگ ایثار و شهادت است.
سلمان گورکی، برادر شهید حسن گورکی نیز گفت: شهید حسن گورکی که نام دیگر ایشان مجید بود در فروردین‌ماه سال ۶۶ به دنیا آمد.
گورکی افزود: سجای اخلاقی برادرم با وجودی که سن و سال زیادی هم نداشت بسیار قابل‌توجه است به طوری که همه اعضای خانواده علاقه عجیبی نسبت به این بردار داشتند و مادرم هم در منزل همیشه او را یوسف کنعان صدا می‌زد.
وی افزود: امروزه همه ما باید راه شهدا را ادامه دهیم و پیرو خط سرخی باشیم که امام حسین (ع) پرچم‌دار آن است.
در این دیدار لوح سپاسی به رسم یادبود به خانواده معزز شهید اهدا شد.

انتهای پیام/م.غ ۱۰۲۳

دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلمات کلیدی:
دیدار     دکتر.حسین.دارابی     شهید.حسن.گورکی     مهدی.مرکبی        

تاریخ بروز رسانی:   12 شهريور 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >