ماریا خویش دوست افزود: غذاهای نذری تهیه شده توسط مردم در ماه محرم در کنار عطر، طعم و مزه مطلوب به لحاظ بهداشتی نیز باید ضامن سلامت مردم باشد.
وی اظهار داشت: گروههای نظارتی و بازرسی به منظور پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا و کنترل بهداشتی به طور مستمر از اماکن مذهبی از جمله حسینیهها، تکایا و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی در بین عزاداران بازدید میکنند.
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: پیش از شروع ماه محرم تاکنون10 تیم نظارتی در شهرستان فعالیتهای ویژهای را برای کنترل سلامت مردم برعهده دارند.
کارشناس مسئول بهداشت محیط شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با توجه به اهمیت سلامت عزاداران در ایام ماه محرم بهویژه در دهه اول این ماه بازرسان بهداشت محیط ضمن حضور در مساجد و تکایا بر سلامت آب و مواد غذایی توزیعی نظارت دارند.
سیده فاطمه حسینی تصریح کرد: از عزاداران اباعبدالله(ع) میخواهیم که در این ایام جهت سلامتی خود توصیههای بهداشتی را جدی بگیرند.
انتهای پیام/ س.غ-3030
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید