مسئول بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان گناوه؛
بین دو تا پنج درصد سالمندان مبتلا به آلزایمر هستند

30 شهريور 1398
مسئول بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: بیماری آلزایمر یک مشکل مغزی_ عصبی است که حدود دو تا پنج درصد از افراد سالمند به این بیماری مبتلا هستند.

طیبه دیدار در مصاحبه با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه اظهار داشت: این بیماری با از دست دادن حافظه کوتاه مدت از قبیل فراموش کردن آدرس‌ها و اسامی و ناتوانی در انجام فعالیت‌های روزانه همراه است و تا آنجا پیش می‌رود که فرد حتی راه بازگشت به خانه را فراموش می‌کند.
وی افزود: در موارد شدید، بیمار برای انجام کارهای اولیه شخصی نیاز به کمک پیدا می‌کند، حتی در تکلم مشکل داشته و درنتیجه کم‌حرف و گوشه‌گیر می‌شود.
طیبه دیدار بیان کرد: سن بالا، سابقه خانوادگی، جنسیت و به‌طورکلی علائم ژنتیکی و بیولوژیکی بیماری‌ها (دیابت و فشارخون ...) در ابتلا و روند پیشرفت بیماری آلزایمر دخیل هستند.
مسئول بهداشت خانواده شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار داشت: بیماری آلزایمر به علت پیر شدن سلول‌ها نبوده بلکه اضطراب و افسردگی، سکته مغزی و شوک عاطفی مانند از دست دادن بستگان خطر ابتلا به این بیماری را بیشتر می‌کند.
وی تأکید کرد: یادگیری دو زبان، حل جدول و بازی‌های کارتی، یادداشت کردن کارهای روزمره، تغذیه سالم همراه با مصرف مکمل امگا ۳ و ماهی در تقویت حافظه سالمندان مؤثر است.
دیدار بیان داشت: ورزش و تمرینات بدنی، معاشرت با آشنایان و شرکت در برنامه‌های جمعی، گوش کردن به اخبار و خوابیدن به‌اندازه کافی از دیگر راه‌های تقویت حافظه دوران سالمندی است.
وی توصیه کرد: برای آنکه سالمند دچار آسیب بدنی نشود رعایت نکات ایمنی در منزل ضروری است، همچنین تکرار و یادآوری بعضی از کارها در منزل می‌تواند به حافظه سالمند کمک کند.

انتهای پیام/ ک.آ- ۳۰۸۰
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

کلمات کلیدی:
آلزایمر     طیبه.دیدار     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.گناوه    

تاریخ بروز رسانی:   30 شهريور 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >