احمد آخوندی در نشست مجمع خیرین سلامت شهرستان دیر، اظهار داشت: تاکنون در این شهرستان مشارکتهای مردمی خوبی در حوزه سلامت بوده است که اهدای 30 هزار مترمربع از زمین مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای بهداشتی، اورژانس و خانههای بهداشت گواه این مدعاست.
وی با بیان اینکه تشکیل مجمع خیرین سلامت در راستای ساماندهی کمکهای مردمی و اجتماعی کردن حوزه سلامت است، افزود: مجمع خیرین سلامت براساس نیازها و اولویتهایی که مطرح میشود، مساعدتهای مردمی را نه تنها در حوزه زیرساختها بلکه در زمینه آموزش هم استفاده میکند.
وی ادامه داد: در راستای ارتقاء شاخصهای بهداشتی شهرستان با کمک خیرین نیکاندیش گامهای خوبی برداشته میشود.
امام جمعه بندر دیر نیز با بیان اینکه مردم همواره در عرصههای مختلف دینی، سیاسی، اجتماعی و دفاع از کشور احساس مسؤولیت کردهاند، گفت: یکی از حوزههایی که نیاز است بیشتر به آن توجه شود بهداشت و سلامت جامعه است.
حجتالاسلام سیدعلی حسینی با اشاره به تأکید اسلام بر مسئله سلامت، افزود: کمک به احداث درمانگاهها و مراکز بهداشتی در راستای احیاگری جان انسانهاست.
وی عنوان کرد: همانگونه که قدر حافظان امنیت کشور را میدانیم، باید افرادی که در حوزه سلامت برای جامعه تلاش میکنند را نیز قدردان باشیم.
امام جمعه بندر دیر خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب کارهای بزرگی در حوزه بهداشت و سلامت مردم انجام شده است اما این به منزله رفع همه مشکلات نیست.
وی با اشاره به نقش خیرین در کمک به کشور در جریان تحریمهای دشمن و در تنگناها، بیان داشت: خیرین شهرستان در حوزه احداث مدرسه و مکانهای مذهبی گامهای بلندی برداشتهاند و در حوزه سلامت هم نیاز است اینگونه باشد.
حسینی با بیان اینکه باید خیرین براساس نیازسنجیهای جامعه اقدام کنند و تشکیل مجمع خیرین سلامت به همین منظور است، یادآور شد: با تأسی به ائمه معصومین علیهمالسلام در راستای نیازهای جامعه و بهداشت و درمان گام برداریم.
در پایان این نشست با مشخص شدن اعضاء، مجمع خیرین سلامت شهرستان دیر تشکیل شد.
انتهای پیام/ ح ن- 3050
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکه های اجتماعی دنبال کنید