محمد حسینی در کارگروه سلامت و امنیت غذایی شهرستان جم گفت: سالمندی دوران پختگی و تجربه است و میتواند بهعنوان مرحلهای مؤثر و گرانقدر در زندگی بهحساب آید.
وی افزود: این واقعیت را نیز باید پذیرفت، اغلب سخن از سالمندی مترادف با ضعف و سستی تلقی میشود، که ناشی از محدودیت انسان در جنبههای فیزیکی است اما با تغییر سبک زندگی میشود این تفکر را نقض کرد.
حسینی اظهار داشت: با شناخت سیرتکاملی و علل پیری میتوان تا حدی از ناتوانیها پیشگیری نمود و درنهایت «قدرت فکری» سالمند را با «توان جسمی» وی همراه نمود.
این مقام مسئول عنوان داشت: افزایش طول عمر انسانها و اضافه شدن جمعیت سالمندان یکی از دستاوردهای قرن ۲۱ بوده و سالخوردگی جمعیت پدیدهای است که برخی جوامع بشری با آن روبرو شده و باعث افزایش امید به زندگی شده است.
فرماندار شهرستان جم ضمن بیان اینکه سالخوردگی جمعیت درواقع یک موفقیت بهداشتی است افزود: در صورت عدم برنامهریزی مناسب برای این گروه سنی، سالمندی میتواند به یک چالش بزرگ تبدیل شود.
وی بیان داشت: ازآنجاییکه با افزایش جمعیت سالخورده، شیوع بیماریهای مزمن نیز افزایش مییابد باید اقدامات پیشگیرانهای در جهت ارتقاء سلامت سالمندان صورت داد.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم، دومین کارگروه سلامت و امنیت غذایی این شهرستان با حضور فرماندار، معاون فرماندار، بخشدار مرکزی و دیگر مسئولین ادارات شهرستان و با دستور کار هفته سالمندان برگزار شد.
انتهای پیام/ ا-پ 3020
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/EY7jegBw69PIpld7SHn6wN