برگزاری همایش روز جهانی غذا در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر/ گزارش تصویری

30 مهر 1398
همایش روز جهانی غذا با حضور معاون غذا و دارو، مدیران، کارشناسان اداره مواد غذایی معاونت غذا و دارو، کارشناسان شبکه‌های بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مدیران و مسئولین فنی کارخانه‌ها و کارگاه‌های تولیدی استان برگزار شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در حاشیه این همایش گفت: در تقویم بهداشت جهانی سالروز تأسیس سازمان جهانی غذا به‌عنوان روز جهانی غذا نام‌گذاری شده است.
دکتر یحیی رضایی با اشاره به اختصاص شعار سالانه برای روز غذا گفت: در سال جاری میلادی شعار "عملکرد ما آینده است، رژیم‌های غذایی سالم برای جهانی عاری از گرسنگی" برای برنامه‌های مرتبط با روز غذا در نظر گرفته‌شده است.
وی با ابراز تشکر از عوامل حوزه غذای معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: تلاش همکارانم در حوزه غذا زمینه‌ساز تأمین امنیت غذایی در سطح استان بوشهر می‌شود به همین دلیل این موضوع از اهمیت و حساسیت بالایی برخوردار است.
دکتر رضایی در حاشیه این همایش خطاب به مدیران و مسئولین فنی کارخانه‌ها تولید صنایع غذایی عنوان داشت: تولید محصولات استاندارد، باکیفیت و مناسب ارمغان آور سلامتی در جامعه است و همه مدیران و مسئولان فنی در صنایع غذایی می‌بایست استانداردهای لازم را در تولید محصولات خود قرار دهند.
همایش روز جهانی غذا با توزیع ویژه‌نامه و تقدیر از کارشناسان برگزیده اداره نظارت بر مواد غذایی، کارشناسان شبکه‌ها، مدیران و کارشناسان واحدهای تولیدی نمونه و برجسته استان در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

انتهای پیام/ غ.ه-2070

اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید

https://chat.whatsapp.com/EY7jegBw69PIpld7SHn6wN

 


کلمات کلیدی:
همایش     روز.جهانی.غذا     غذا.و.دارو     دکتر.یحیی.رضایی        

تاریخ بروز رسانی:   1 آبان 1398

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >