به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس حسن فخرایی اظهار داشت: توجه به سلامت مواد غذایی جامعه همواره از اولویتهای مهم مرکز بهداشت شهرستان بوشهر بوده است.
وی تصریح کرد: در راستای اجرای قانون ماده ۱۳ و بر اساس نظارتهای بازرسین بهداشت محیط، تعداد ۱۵ مرکز تهیه و توزیع و فروش مواد غذایی متخلف شامل نانوایی، کیوسک، کبابپزی، نان فانتزی، بستنیفروشی، رستوران، کافه، آش فروشی، بیرون بر و ساندویچفروشی در آبان ماه سال جاری شناسایی و طی مراحل قانونی تعطیل شدند.
مهندس فخرایی اظهار داشت: پرونده صنفهای متخلف جهت اعمال جریمه و برخورد قانونی لازم به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
وی بیان کرد: عدم استفاده از روپوش و کلاه در حین کار، نامطلوب بودن نظافت عمومی، عدم رعایت بهداشت فردی و بهداشت عمومی مواد غذایی، عدم استفاده از دستکش حین کار و استفاده از رنگ از عمده دلایل تعطیلی صنوف یادشده بوده است.
مهندس فخرایی گفت: با توجه به اینکه عرضه محصولات غذایی حساس تابع شرایط خاص بهداشتی بوده و در همین ارتباط تاریخهای تولید، انقضاء و شرایط نگهداری مواد غذایی، بهداشت فردی و ساختمانی مورد ارزیابی قرار میگیرد.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: کسبه و متصدیان صنوف نکات بهداشتی را طبق آییننامه ماده ۱۳ رعایت کنند و با بازرسین بهداشت محیط هم کاری بیشتری داشته باشند و در صورت رؤیت موارد تقلب و تخلف بهداشتی با افراد متخلف برخورد جدی به عمل خواهد آمد.
وی تأکید کرد: بازرسین و کارشناسان بهداشت محیط در تمام ساعات شبانهروز از مراکز تهیه و توزیع بازدید و آموزش و برخورد قانونی لازم انجام میشود.
رییس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: شهروندان گرامی میتوانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی به سامانه رسیدگی به شکایات مردمی وزارت بهداشت با شماره ۱۹۰ تماس حاصل کنند.
انتهای پیام/ ا.س-۳۰۰۰
اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید
https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI