رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان:
با خود مراقبتی و ارتقاء آگاهی از بیماری‌ها پیشگیری کنیم

10 آذر 1398
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با خود مراقبتی و ارتقاء آگاهی از بیماری‌ها پیشگیری کنیم.

ماریا خویش دوست در مراسم افتتاحیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی شهرستان دشتستان گفت: تربیت در مدرسه باید به ابعاد مختلف وجودی دانش‌آموزان توجه کند و با اجرایی شدن طرح سفیر سلامت دانش‌آموزی امیدواریم به این امر مهم دست یابیم.
وی تصریح کرد: با توجه به اینکه گروه‌های همسال بیش‌ترین تأثیر را بر عملکرد در تمامی حیطه‌ها داشته و اطلاعات از این طریق  آسان‌تر انتقال می‌یابد، بر همین اساس به منظور بهره‌گیری از این رویکرد جهت توانمند ساختن دانش‌آموزان و توسعه رفتارهای مناسب و تغییر رفتارهای ناسالم، سفیران سلامت دانش‌آموزی در قالب برنامه خود مراقبتی در مدارس آموزش‌های لازم را فرامی‌گیرند.
خویش دوست تصریح کرد: باتربیت دانش‌آموزان علاقه‌مند و داوطلب در قالب طرح سفیر سلامت دانش‌آموز در تمامی پایه‌های تحصیلی، می‌توانیم فرهنگ سبک زندگی سالم را نهادینه و یک فرهنگ تبدیل کنیم و سفیران سلامت با فراگرفتن برنامه‌های خود مراقبتی در حیطه‌های مختلف سلامت جسمی، روحی، روان و اجتماعی توانمند می‌شوند و می‌توانند به عنوان الگوی مثبت در میان همسالان خود شناخته شوند و این آموزش‌ها را به دیگران انتقال دهند.
سفیران سلامت دانش‌آموز پیام‌آوران سلامت هستند
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر نیز گفت: شبکه‌های بهداشت و درمان در سطح استان با مشارکت ادارات آموزش و پرورش برنامه‌هایی در جهت سلامت و نشاط سفیران سلامت اجرا می‌کند و سفیران سلامت دانش‌آموز به عنوان پیام‌آوران سلامت و تندرستی در میان همسالان و اعضای خانواده خود شناخته می‌شوند.
سیروس فتحی تصریح کرد: همه تلاشگرانی که در حوزه فرهنگی، علمی و تندرستی نظام آموزشی فعالیت می‌کنند یک هدف مشترک دارند که با آموزش خود مراقبتی به دانش‌آموزان آن‌ها را برای پذیرش مسئولیت‌ها در آینده آماده می‌کنند.
فعالیت ۳۱ هزار دانش‌آموز در طرح سفیران سلامت استان بوشهر
معاون پرورشی و فرهنگی اداره کل آموزش و پرورش استان بوشهر اظهار کرد: امسال در طرح سفیران سلامت در استان بیش از ۳۱ هزار دانش‌آموز مشمول این طرح‌شده‌اند و در شهرستان دشتستان، چهار هزار و ۶۰۰ دانش‌آموز، در طرح سفیر سلامت در مدارس فعالیت می‌کنند.
جذب و تربیت بیش از چهار هزار سفیر سلامت دانش‌آموزی در شهرستان دشتستان
رییس اداره آموزش و پرورش شهر برازجان نیز گفت: در این برنامه علاوه بر تهیه راهنماهای خود مراقبتی متناسب با هر مقطع تحصیلی، از هر ۱۰ دانش‌آموز یک نفر به عنوان سفیر سلامت دانش‌آموز به‌طور داوطلب انتخاب و تربیت می‌شود که در شهرستان دشتستان بیش از چهار هزار سفیر سلامت دانش‌آموزی جذب و تربیت‌شده است.
سید حسن لواسانی اظهار کرد: محورهای آموزش سفیران سلامت دانش‌آموز دربرگیرنده مواردی از جمله سبک زندگی سالم، سلامت روانی و عاطفی، تغذیه سالم، سلامت فردی، پیشگیری از استعمال دخانیات و سایر مواد مخدر، پیشگیری از بیماری‌های واگیر و غیر واگیر، سلامت زیست‌محیطی، اصول ایمنی و پیشگیری از آسیب‌ها است.
مراسم افتتاحیه طرح سفیران سلامت دانش‌آموزی با حضور مسئولان استانی و شهرستانی توسط دانش‌آموزان مدرسه پسرانه جاوید کازرونی شهر برازجان در کانون امام خمینی‌شهر برازجان برگزار شد.

انتهای خبر / س.غ /۳۰۳۰

اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید

https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI


کلمات کلیدی:
افتتاح     سفیران.سلامت.دانش‌آموزی     ماریا.خویش‌دوست     سیدحسن.لواسانی     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان    
   

تاریخ بروز رسانی:   10 آذر 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >