فرماندار شهرستان دشتی:
موفقیت خانه مشارکت‌های مردمی با برنامه‌ریزی صحیح و منسجم حاصل می‌شود

18 آذر 1398
فرماندار شهرستان دشتی گفت: موفقیت خانه مشارکت‌های مردمی با برنامه‌ریزی صحیح و منسجم حاصل می‌شود.

عبدالله نادری در جلسه انتخابات خانه مشارکت‌های مردمی این شهرستان افزود: سلامت و امنیت دو نعمت ناشناخته‌اند و تا زمانی که از دست نروند قدر آن‌ها شناخته نشده و مورد توجه قرار نمی‌گیرند.
وی با تشکر از سرپرست شبکه بهداشت و درمان که فعالیت‌های خوبی را در حوزه سلامت این شهرستان آغاز کرده بیان داشت: هدف از تشکیل خانه مشارکت‌های مردمی ایجاد و رواج فرهنگ سلامت در همه زمینه‌ها و نیز حساسیت‌زایی نسبت به مقوله سلامت است.
فرماندار شهرستان دشتی تصریح کرد: بسیاری از مشکلات جامعه به ضعف مقوله فرهنگ سلامت برمی‌گردد که خود دارای زیر مجموعه‌های متعددی بوده و خانه مشارکت می‌تواند نقشی مهم در رفع این مشکلات ایفا نماید.
نادری اضافه کرد: نقش مسئولین در فعال شدن و پویایی خانه مشارکت‌های مردمی نقشی اساسی بوده و نگاه صحیح مسئولین می‌تواند آن را به سمت اثربخشی و نقش آفرینی بیشتر سوق دهد.
 وی تاکید کرد: تاثیرگذاری خانه مشارکت‌های مردمی بر ایجاد احساس مسئولیت اجتماعی آحاد مردم نسبت به مقوله سلامت غیرقابل انکار است.
خانه مشارکت رابط مردم و مسئولین جهت انعکاس مشکلات حوزه سلامت است
مسئول امور هماهنگی مشارکت‌های اجتماعی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز در این جلسه با اشاره به نظام‌نامه سلامت همه جانبه گفت: این نظام‌نامه دارای سه رکن اصلی اندیشگاه سلامت، پیام گذاران سلامت و خانه مشارکت‌های مردم در سلامت است که در صورت همراهی و انسجام بین این سه رکن، گام‌های موثری در راه انعکاس و حل مسایل مرتبط با سلامت مردم برداشته خواهد شد.
حجت الاسلام محمود عبداللهی افزود: باتوجه به تغییر الگوی بیماری‌ها از واگیر به غیر واگیر تغییر و اصلاح سبک زندگی مردم ضروری بوده که خانه مشارکت‌ها می‌تواند در این زمینه نقش مهمی ایفا کند.
نقش مهم مردم و سازمان‌های مردم نهاد در ارتقای سلامت جامعه انکار ناپذیر است
سرپرست شبکه بهداشت و درمان ضمن تشکر از همراهی و توجه ویژه فرماندار شهرستان دشتی به مقوله سلامت افزود: وزارت بهداشت با همه امکانات، تجهیزات و نیروهای انسانی که در اختیار دارد می‌تواند 20 تا 25 درصد از سلامت جامعه را تامین نماید و مابقی آن توسط مردم و سازمان‌های مردم نهاد ایجاد خواهد شد.
مهندس پرویز احمدی نقش اساسی مردم و سمن‌ها را در ارتقای سلامت جامعه نقشی انکارناپذیر دانست و گفت: اکنون با ریشه‌کنی بیماری‌های واگیر شاهد بروز بیماری‌های غیرواگیر مانند دیابت، مشکلات قلبی و پرفشاری خون هستیم که عمدتا به سبگ زندگی افراد وابسته بوده و مشارکت مردم در سلامت بیش از پیش ضروری به‌نظر می‌رسد.
وی تصریح کرد: خانه مشارکت‌های مردمی می‌تواند نقش مهمی را در جهت همراه کردن مردم با متولیان حوزه سلامت در مسیر افزایش امید به زندگی و ارتقای سلامت جامعه ایفا نماید.
گفتنی است در این جلسه از زحمات دوساله غلامحسین حاجیانی تشکر و مهدی عالی‌پور با آرای اعضا به مدت دوسال به‌عنوان رییس خانه مشارکت‌های مردمی شهرستان دشتی انتخاب شد.

انتهای پیام/ م ا- 3040

اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید

https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI


کلمات کلیدی:
خانه.مشارکت‌های.مردمی     فرماندار     عبدالله.نادری     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتی        

تاریخ بروز رسانی:   19 آذر 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >