رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
آحاد مردم و حاکمیت در اجتماعی شدن سلامت نقش تعیین‌کننده‌ای دارند

30 دی 1398
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: هم حاکمیت و هم آحاد مردم در اجتماعی شدن سلامت نقش اساسی و تعیین‌کننده داشته و این ۲ گروه باید به وظیفه خود عمل نمایند تا اجتماعی شدن سلامت محقق گردد.

به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان جم؛ دکتر حیدر عزیز نژاد در دومین مجمع سلامت شهرستان جم گفت: با سبک زندگی سالم، درصد بسیاری از بیماری‌ها و حوادث قابل‌پیشگیری بوده که نتیجه اجرای آن، جلوگیری از هدر رفت وقت و هزینه‌ها در خانواده و جامعه است.
وی اضافه کرد: سلامت دارای یک حوزه بسیار گسترده است و بهداشت و درمان صرفا متولی آن نبوده و سازمان‌های همکار نیز باید در این زمینه به وظیفه خود عمل نمایند.
دکتر عزیز نژاد افزود: خانه مشارکت، اندیشگاه سلامت و پیام‌گزاران سلامت باید در جهت شناسایی و تجزیه‌وتحلیل مشکلات حوزه سلامت در شهرستان تلاش نموده و جهت رفع آن‌ها اقدامات لازم را انجام دهند.
رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با اشاره به اجرای طرح تحول سلامت اظهار داشت: در سال ۹۲ به ازای هر هزار نفر 8/ تخت بیمارستانی وجود داشته و با اجرای طرح تحول به 1/4 درصد ارتقا یافته که با تکمیل بیمارستان‌های در دست اجرا، تعداد تخت‌های بیمارستانی به 2/2 درصد خواهد رسید.
وی تاکید کرد: تلاش برای جلب مشارکت خیرین سلامت در حوزه بهداشت می‌تواند جهت رفع کاستی‌های موجود در این حوزه نقش مکمل و اساسی داشته باشد.
دومین مجمع سلامت شهرستان جم با حضور دادستان شهرستان، فرماندار، معاون فرماندار، رییس دبیرخانه سلامت و امنیت غذایی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، رییس خانه مشارکت استان و دیگر مسئولین شهرستانی برگزار شد.
انتهای پیام/ ا-پ  3020

 

اخبار دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در کانال اطلاع رسانی ما دنبال کنید

https://chat.whatsapp.com/DMVSnqaN4f3LE5jqIuGJrI


کلمات کلیدی:
مجمع.سلامت     دکتر.حیدر.عزیزنژاد     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.جم    

تاریخ بروز رسانی:   30 دی 1398

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >