دکتر عبدالمحمد خواجهئیان در بازدید از نانواییها و نان فانتزیهای سطح شهر بوشهر ضمن مشاهده وضعیت موجود صنوف مذکور در خصوص اقدامات پیشگیرانه نانوایان در بوشهر برای مقابله با شیوع ویروس کرونا اظهار داشت: عدم توجه به اصول بهداشتی در مراکز عرضه مواد غذایی احتمال شیوع بیماری در جامعه را افزایش میدهد.
وی با بیان اینکه شناسایی راههای انتقال هر بیماری نقش مهمی در کنترل آن دارد تصریح کرد: انتقال ویروس کرونا از انسان به انسان از طریق سرفه، عطسه، تخلیه ترشحات بینی و دهان و تماس دستها با محیط و سطوح آلوده است.
توصیههای بهداشتی
دکتر خواجهئیان با بیان اینکه استفاده از کلاه، دستکش و روپوش در محل کار و رعایت اصول بهداشت فردی ضروری است افزود: شاغلین در نانواییها و نان فانتزیها بایستی به محض مشاهده نشانههایی همچون تب و سرفه از کار کردن امتناع کنند.
وی با بیان اینکه متصدیان از ورود مشتریان و افراد متفرقه به قسمتهای داخلی محل کسب جلوگیری کنند تصریح کرد: فردی که نان را تحویل مردم میدهد و فردی که پول را از آنها دریافت میکند باید جدا باشند و حتیالامکان مشتریان خودشان کارت را بکشند و در کنار دستگاه پوز مواد ضدعفونیکننده جهت استفاده مشتریان وجود داشته باشد.
دکتر خواجهئیان بیان کرد: بهتر است در شرایط فعلی مردم در هنگام خرید نان، سفرهای ترجیحاً پارچهای به همراه داشته باشند و نان را بر روی آن سرد کنند.
وی افزود: در نان فانتزیها هم کارگری که نان را جهت تحویل به مشتری آماده میکند بایستی جداگانه و به صورت مستمر از دستکش یکبار مصرف به روش صحیح استفاده کند.
معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با بیان اینکه میزهای تنوری نانواییها باید بهطور مرتب و روزانه با آب داغ شستشو شود خاطرنشان کرد: کلیه ظروف و وسایل مورداستفاده در نانواییها و نان فانتزیها بایستی روزانه پس از اتمام کار شستشو و گندزدایی شود و شستشوی کامل محل کار به صورت مستمر مورد انتظار است.
انتهای پیام/م.غ 1023
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر را در شبکههای اجتماعی دنبال کنید