معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر:
بهره‌برداری از اولین کارگاه تولید ماسک سه لایه جراحی استان بوشهر در جم / ظرفیت تولید ماسک در استان به 100 هزار عدد در روز می‌رسد

16 تير 1399
اولین کارگاه تولید ماسک سه لایه جراحی استان بوشهر با حضور معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر و مسئولین محلی در شهرستان جم به بهره‌برداری رسید.

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر در حاشیه افتتاح این کارگاه تولیدی با بیان اینکه اکنون با کمبود اقلام بهداشتی در استان روبرو نیستیم افزود: وضعیت توزیع و دسترسی به الکل، ماسک، دستکش و ژل ضدعفونی در سطح استان مطلوب است و در دسترس عموم قرار دارد.
دکتر یحیی رضایی از راه‌اندازی 8کارگاه تولید وسایل بهداشتی و مواد ضدعفونی در استان بوشهر خبر داد و افزود: در ایام همه‌گیری ویروس کرونا و کمبود اقلام بهداشتی در سطح کشور و استان، 4 کارگاه تولید ژل، 3 کارگاه تولید دستکش یک‌بارمصرف و یک کارگاه تولید الکل ضدعفونی در استان بوشهر راه‌اندازی شد.
وی افزود: اولین کارگاه تولید ماسک سه لایه جراحی استان در شهرستان جم با مجوز موقت معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و توان تولید روزانه 20 هزار ماسک بهداشتی بهره‌برداری رسید.
دکتر رضایی از راه‌اندازی 4 کارگاه تولید ماسک دیگر در سطح استان بوشهر خبر داد و گفت: کارگاه‌ها در حال تجهیز دستگاه‌های اتوماتیک و نیمه اتوماتیک خود می‌باشند و طی یک ماه آینده به بهره‌برداری خواهند رسید و ظرفیت تولید روزانه در استان به 100 هزار ماسک در روز خواهد رسید و استان بوشهر در خصوص تأمین ماسک موردنیاز مراکز درمانی و بهداشتی و نیاز عموم مردم خودکفا می‌شود.
وی با بیان اینکه آنفولانزا و ویروس کرونا در پاییز امسال باهم ادغام می‌شود و پیش‌بینی‌ها حاکی از شیوع گسترده این دو بیماری است بیان کرد: برنامه‌ریزی‌های لازم جهت تأمین وسایل حفاظت فردی و مواد ضدعفونی موردنیاز بیمارستان‌ها، مراکز درمانی و بهداشتی در سطح استان توسط دانشگاه علوم پزشکی انجام‌گرفته است و در حال ذخیره‌سازی برای پاییز پیش رو هستیم.
معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی با اشاره به اینکه اکنون استان بوشهر در وضعیت قرمز قرار دارد و باید از برگزاری هرگونه تجمع، نظیر عروسی و عزا جلوگیری شود افزود: مردم از ماسک و وسایل حفاظت فردی استفاده کنند و نسبت به طرح فاصله‌گذاری اجتماعی و دستورالعمل‌های وزارت بهداشت اهتمام ویژه‌ای داشته باشند.
دکتر رضایی خاطرنشان کرد: واکسن آنفولانزای فصلی در اوایل شهریورماه تولید می‌شد و اقدامات لازم در خصوص تأمین و توزیع آن در سطح استان در حال انجام است.
انتهای پیام/ م.م 3020

روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان


کلمات کلیدی:
افتتاح     کارگاه.تولیدی.ماسک     معاون.غذا.دارو     دکتر.یحیی.رضایی    

تاریخ بروز رسانی:   17 تير 1399

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >