عبدالنبی یوسفی در جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی ضمن تاکید بر عدم برگزاری مراسمات در شهرستان افزود: هدف ما در ستاد مقابله با کرونا کاهش آمار مبتلایان با استفاده از توصیههای بهداشتی بوده و با برگزارکنندگان مراسمهای تجمعی و افرادی که سلامت شهروندان را به خطر بیندازند برخورد خواهیم کرد.
فرماندار شهرستان عسلویه بیان داشت: گاهی تاثیر یک تصویر یا کلیپ آموزشی بیشتر از صدها متن و اطلاعیه بوده و مسئولان شهرستان با همکاری سازمانهای مردمنهاد، شوراهای اسلامی و شهرداران از ظرفیت فضای مجازی و بیلبوردها در شهر و روستا در زمینه اطلاعرسانی و آگاهسازی شهروندان در زمینه رعایت و فرهنگسازی در زمینه پیشگیری از ابتلا به کرونا بهره ببرند.
وی اضافه کرد: اگر نسبت به افراد مبتلا احساس مسئولیت نداشته باشیم و تصور کنیم فرد مبتلا باید به دنبال رفع مشکلاتش باشد دچار اشتباه و جفای بزرگی شدهایم، احساس مسئولیت و عمل به وظیفه اجتماعی در کاهش آمار مبتلایان تأثیرگذار خواهد بود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: کتمان ابتلای به بیماری کرونا، عواقب جبرانناپذیری برای فرد، خانواده و جامعه خواهد داشت که متاسفانه بعضاً به شیوههای مختلف سعی در انکار بیماری نموده و بین اطرافیان وانمود میکنند که بیمار نیستند.
جاسم زارعی افزود: انگ زدایی در زمینه بیماری کرونا یک ضرورت انکارناپذیر در جامعه است، زمانی که ترس کاذب از انگهای اجتماعی نداشته باشیم ابتلای به بیماری را کتمان نکرده، استفاده از ماسک و فاصله اجتماعی را رعایت کنیم قطعا در زمینه کاهش شیوع این بیماری و نهایتاً کاهش مرگومیر عزیزان به جامعه کمک شایانی خواهیم کرد.
وی ضمن درخواست از همه شهروندان به رعایت جدی فاصله فیزیکی و استفاده از ماسک اظهار داشت: با عمل به توصیههای بهداشتی زمینهساز افزایش سطح سلامت شهرستان و شهروندان باشیم.
به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه دومین جلسه شورای سلامت و امنیت غذایی این شهرستان با حضور فرماندار و معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی، بخشداران، رئیس شبکه بهداشت و درمان، شهرداران و برخی از روسای ادارات در سالن اجتماعات فرمانداری عسلویه برگزار شد.
انتهای پیام/ م.ک- 3090
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان