کریم علیحسنی در آیین افتتاح بخشهای جدید بیمارستان دیر با اشاره به اعتبارات سفر ریاست جمهوری گفت: ۶ میلیارد تومان برای بیمارستان دیر مصوب شده که ۴ میلیارد آن تخصیصیافته و دو میلیارد آن نیز اقدامات لازم تشخیص آن انجامشده که لازم است از مدیریت سازمان مدیریت و برنامهریزی استان تقدیر کرد.
وی تصریح کرد: با راهاندازی بخشهای جدید بیمارستان دیر، تعداد ۲۵ نفر از پرسنل فنی که به دلیل عدم راهاندازی زایشگاه و اتاق عمل در بیمارستانهای سایر مناطق استان فعال بودند بازگشت به کار در بیمارستان امام هادی (ع) دیر شدند.
فرماندار دیر با اشاره به ایجاد پد بالگرد در بیمارستان دیر گفت: با همکاری بسیار خوب شهرداریهای دیر و بردستان این پد بالگرد ایجادشده که نقش مهمی اعزام بهموقع و احتمالی و دریافت خدمات تخصصی درمانی سایر بیمارستانها وجود دارد.
وی با بیان اینکه خیرین برای تجهیز و راهاندازی بیمارستان سنگ تمام گذاشتند گفت: مردم خیر دیر بالغ بر ۷۰۰ میلیون تومان کمکهای نقدی و غیر نقدی به بیمارستان داشتند و همچنین شرکت متانول کاوه که یک دستگاه سونوگرافی به این بیمارستان اهدا سپاسگزاری میشود.
علی حسنی با اشاره به احداث بخش دیالیز بیمارستان خاطرنشان کرد: بخش دیالیز بیمارستان با ۵۰ درصد پیشرفت فیزیکی توسط خیر در حال ساخت است و شرکت شیمیایی متانول نیز برای تأمین ۲ تخت دیالیز قول همکاری داده است.
انتهای پیام/ 3050- ح.ن
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان