رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان:
مددجویان زندانی یک از قشرهای آسیب‌پذیر در شیوع کرونا هستند

27 آبان 1399
رییس شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: مددجویان زندانی یک از قشرهای آسیب‌پذیر در شیوع کرونا بوده و با شیوع این بیماری یکی از دغدغه‌های اصلی و اولویت‌های مهم ما حفظ سلامت این مددجویان بوده است.

 ماریا خویش دوست در نشست با رییس و معاونین اداره زندان شهرستان دشتستان افزود: در مکان‌های تجمعی مانند زندان‌ها و خوابگاه‌ها، بیماری‌های واگیردار می‌تواند شیوع بیشتری داشته و با توجه به این موضوع مهم، از ابتدای شیوع کرونا فعالیت‌ها و تمرکز واحد بیماری‌های واگیر بر روی جمعیت مددجویان زندانی بیشتر شده است.
وی تصریح کرد: آموزش‌های لازم به  کارکنان اداره زندان و مددجویان زندان‌ها برای پیشگیری از ابتلا به کرونا ارائه‌شده است.
رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با تعامل و همکاری خوبی که با رییس و معاونین اداره زندان شهرستان داشته‌ایم از ابتدای بیماری کرونا تاکنون بحران جدی ازلحاظ بیماری کرونا بین مددجویان زندانی مشاهده نشده و روزانه کارشناسان واحد بهداشت محیط و مبارزه با بیماری‌ها با کارشناسان اداره زندان مسائل بهداشتی و وضعیت سلامت مددجویان را موردبررسی قرار می‌دهند.
خویش دوست همچنین اظهار داشت: یکی از اولویت‌های ما در تزریق واکسن آنفلوانزا زندان‌ها بوده که در پاییز امسال برای کادر و مددجویانی که دارای بیماری‌های زمینه‌ای و پرخطر بودند واکسن تزریق‌شده و همچنین جهت ورودی‌های جدید به زندان نیز مرحله دوم  واکسن هپاتیت تزریق می‌شود.
وی خاطرنشان کرد: برای تمام مددجویانی که علائم داشته‌اند تست pcr  ( حلقی-بینی) توسط کارشناسان آزمایشگاه انجام‌شده و افراد مبتلا با نظر پزشک قرنطینه و تحت درمان قرار می‌گیرند.
خویش دوست بیان کرد: اداره زندان تحت پوشش مرکز خدمات جامع سلامت شهید فرهی و خانه بهداشت بنداروز بوده که در صورت نیاز به پزشک و دندان‌پزشک می‌توانند با هماهنگی خدمات سرپایی و دندانپزشکی برای آن‌ها ارائه شود. هرساله نیز غربالگری فشارخون برای مددجویان زندانی انجام می‌گیرد که متاسفانه امسال با توجه به بیماری کرونا امکان‌پذیر نبوده است.
سرپرست بیمارستان شهید گنجی برازجان گفت: ارائه  خدمات درمانی برای مددجویان زندانی در بیمارستان به‌صورت مستمر انجام‌گرفته و تاکنون مشکلی در ارائه خدمات نداشته‌ایم.
شهرام جلال پور افزود: باید طی یک نشست کارشناسی شده تمام مسائل و مشکلات مددجویان زندانی موردبررسی قرار گیرد تا بهترین و مطلوب‌ترین خدمات به این قشر آسیب‌پذیر جامعه ارائه شود.
رییس اداره زندان شهرستان دشتستان ضمن تقدیر از همکاری شبکه بهداشت و درمان در بحث حوزه بهداشت و درمان مددجویان زندانی گفت: وضعیت سلامت مددجویان زندان‌ها از ابتدای شیوع ویروس کووید ۱۹ به‌صورت مستمر موردسنجش قرارگرفته و به‌شدت تحت کنترل است.
حسین اسفندیاری اظهار کرد: لازم است به خانواده زندانیان اطمینان لازم داده شود که وضعیت سلامت مددجویان زندان‌ها همواره تحت سنجش و بررسی است تا از نگرانی‌های آن‌ها جلوگیری شود.
وی با تأکید بر اینکه ما در قبال تأمین امنیت، سلامت و تربیت زندانیان حساس هستیم بیان کرد: اقدامات پیشگیرانه برای جلوگیری از ورود ویروس کرونا به زندان‌ها و اقدامات فوق‌العاده بهداشتی ازجمله ضدعفونی کردن روزانه و مستمر بخش‌ها و وسایل موردنظر و قرار دادن وسایل بهداشتی در دسترس زندانیان انجام‌گرفته است.
اسفندیاری تصریح کرد: از بدو شیوع بیماری کرونا با مشکل جدی و بحرانی برای مددجویان زندانی مواجه نبوده‌ایم و مددجویان که به این بیماری مبتلا شده‌اند با هماهنگی شبکه بهداشت و درمان تحت درمان در بیمارستان شهید گنجی قرارگرفته و بیماران خفیف نیز با بهبودی کامل در قرنطینه هستند.  
رییس اداره زندان شهرستان دشتستان عنوان کرد: ما از هر پیشنهادی که به بهبود سلامت و امنیت مددجویان کمک کند استقبال می‌کنیم. تمام دغدغه ما حفظ سلامت مددجویان بوده و انتظار داریم در این رابطه همکاری‌های بخش بهداشت و درمان به‌صورت مستمر و جدی‌تری دنبال شود.


روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان

کلمات کلیدی:
نشست     اداره.زندان     ماریا.خویش‌دوست     شهرام.جلال‌پور     حسین.اسفندیاری     شهرستان.دشتستان    

تاریخ بروز رسانی:   27 آبان 1399

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >