عصمت حیدری در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان گناوه اظهار داشت: این طرح طی یک تفاهمنامه مشترک توسط وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و سازمان بسیج مستضعفین به منظور مدیریت و کنترل اپیدمی کووید- ۱۹ به شیوه محله و خانواده محور مبتنی بر برنامه " هر خانه یک پایگاه سلامت " طراحیشده است و در این شهرستان توسط شبکه بهداشت و درمان با مشارکت نیروهای بسیج، جمعیت هلالاحمر و سایر سازمانهای مرتبط اجرا میشود.
وی طرح شهید سلیمانی را چهارمین گام به منظور مدیریت و کنترل بیماری کرونا در سطح شهرستان گناوه برشمرد و افزود: در گام اول مدیریت و کنترل این بیماری که در ابتدای شیوع این ویروس اجرا شد، شهروندان گناوهای به صورت تلفنی غربالگری شدند و در گام دوم و سوم نیز غربالگری بیماران آسیبپذیر و زنان باردار در سطح شهرستان انجام شد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه تصریح کرد: اهداف اصلی این طرح تشدید نظارت بر مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و بازرسی بهداشتی از کلیه اماکن صنفی به منظور نحوه رعایت پروتکلهای بهداشتی و حمایت از خانوادههای نیازمند در طرح شهید سلیمانی، کاهش موارد بستری در بیمارستان، کاهش میزان مرگومیر و قطع چرخه انتقال کرونا است.
حیدری بابیان اینکه در این طرح سه تیم حمایتی، نظارتی و مراقبتی تعریفشده است اظهار داشت: این طرح توسط ۴۵ تیم مراقبتی، حمایتی و نظارتی شامل ۱۱ تیم مراقبت رهگیری تماس، ۳ تیم مراقبت در منزل، ۱۱ تیم حمایتی و ۲۰ تیم نظارتی در شهرستان اجرا شده است.
وی افزود: تیمهای مراقبتی شامل بهورزان، مراقبین سلامت و نیروهای داوطلب از هلالاحمر، سفیران سلامت خانوار و رابطان سلامت محله، تیمهای حمایتی اعضای سازمان بسیج و تیمهای نظارتی شامل بازرسان بهداشت محیط و حرفهای است.
حیدری گفت: در طرح شهید سلیمانی ۱۰۶ بسیجی در ۲۴ پایگاه مقاومت بسیج به کمک ۲۰۶ نیروی بهداشتی در ۲۶ پایگاه سلامت و ۵ مرکز خدمات جامع سلامت روستایی آمدهاند.
وی عنوان کرد: تیمهای مراقبتی اقداماتی از قبیل غربالگری تلفنی خانوادهها، شناسایی بیماران و ارائه خدمات درمانی و دارویی به افراد در منزل را بر عهده خواهند داشت.
حیدری اضافه کرد: تیمهای حمایتی جمعآوری کمکهای مردمی از سوی سازمانهای مردم نهاد، انجمنها و خیرین و توزیع آنها بین خانوادههای نیازمند را انجام خواهند داد و نظارت بر اماکن صنفی نیز بر عهده تیمهای نظارتی است که در این راستا صنوف متخلف اعمال قانون خواهد شد.
وی تأکید کرد: تیمهای حمایتی با تشویق سالمندان و افراد دارای بیماری زمینهای یا خاص به قرنطینه خانگی همراه با ارائه خدمات لازم به آنها، قرنطینه معکوس که یکی از راهبردهای اصلی پیشبینیشده در طرح است را انجام خواهند داد.
سرپرست شبکه بهداشت و درمان گناوه خاطرنشان کرد: امیدواریم با مشارکت حداکثری مردم شهرستان گناوه در زمینه رعایت پروتکلهای بهداشتی و مشارکت در اجرای این طرح، منجر به کنترل هر چه بیشتر بیماری کرونا و کاهش محسوس آمار مبتلایان شود.
انتهای پیام/ ک.آ- ۳۰۸۰
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان