علیرضا باقری در گفتگو با خبرنگار وبدا استان بوشهر اظهار کرد: ایثار خانواده محمد امین پارسایی باعث شد سحرگاه امروز در بیمارستان سلمان فارسی بوشهر 3 عضو بیمار جهت نجات جان بیماران نیازمند به عضو به بیمارستان ابوعلی سینا شیراز فرستاده شود.
وی با اشاره به اینکه این اقدام چهاردهمین اهدا عضو در سال جاری در استان است، تصریح کرد: چهاردهمین ایثار ماندگار در شام شهادت امام موسی کاظم(ع) و در شرایط سخت کرونایی با رضایت خانواده ایثارگر محمد امین پارسایی از استان فارس، که به علت انسداد کاروتید دچار سکته مغزی و به دنبال آن مرگ مغزی در بیمارستان امام خمینی(ره) کنگان شده بود، انجام گردید.
باقری افزود:3عضو شامل دو کلیه و کبد به بیمارستان شیراز ارسال شد.
رییس مرکز فراهم آوری اعضا پیوندی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تصریح کرد: این چهاردهمین ایثار ماندگار در سال جاری و هشتادمین برداشت عضو در استان تا کنون میباشد.
انتهای پیام/ز.ح.1027
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان