دکتر عاطفه اسفندیاری در نشست تقدیر از برگزیدگان مسابقه «سپاس پرستار» ضمن تشکر از همدلی و همراهی شرکتکنندگان در این مسابقه اظهار داشت: با توجه به پیش رو بودن فصل گرما، روشن شدن کولرها و کمتر شدن تهویه هوا، احتمال پیک جدید کرونا در استان بوشهر پیشبینی میشود.
وی با قدردانی از تمام افرادی که در یک سال گذشته با کادر درمان همراه و همدل بودند افزود: مجموعه جهاد دانشگاهی در همین راستا و از ابتدای انتشار ویروس کرونا با مجموعههای دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و بیمارستان شهدای خلیجفارس، همواره همکاری صمیمانهای داشته که قابلتقدیر و تشکر است.
این مسئول اقدام جهاد دانشگاهی در راهاندازی آزمایشگاه تشخیص کووید ۱۹ را شایسته و بهموقع دانست و از این مجموعه انقلابی تقدیر کرد و عنوان داشت: با ورود ویروس کرونا در اسفندماه ۹۸ استرس شدیدی در سطح کشور به وجود آمد که استان بوشهر و بیمارستان شهدای خلیجفارس نیز از آن مستثنا نبودند.
دکتر اسفندیاری بیان کرد: در ابتدا آنقدر این بیماری هولناک و ترسناک بود که اگر کسی کرونا میگرفت از همه مخفی میکرد، حتی در مجموعه بیمارستان نیز ما نتایج تست کرونای همکاران را به صورت کاملاً محرمانه به آنها اطلاع میدادیم.
وی تصریح کرد: الحمدالله بعد از گذشت چند ماه با تبلیغات فرهنگی و آموزشی که در جامعه صورت گرفت، هم آشنایی مردم نسبت به این بیماری و هم نسبت به علائم و ویژگیهای این ویروس بیشتر شد.
رئیس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیجفارس بوشهر تصریح کرد: همانطور که سال گذشته نیز در ماههای گرم، ابتلا و فراگیری این ویروس چندین برابر شد ولی با صبر و همراهی هم استانیها در رعایت پروتکلهای بهداشتی توانستیم پس از تحمل فشارهای بسیار زیاد به آرامش برسیم، روزهایی که وقتی به یاد آن میافتیم اشک ما جاری میشود.
وی افزود: در سطح بیمارستان شهدای خلیجفارس سرکار خانم رگبار که مدیر پرستاری و در واقع ستون پرستاری بیمارستان خلیجفارس بودند و سالهای سال به عنوان مدیر پرستاری در بیمارستان خلیجفارس و فاطمه زهرا بوشهر خدمت کردند در راه دفاع و مقابله با این ویروس منحوس به شهادت رسید.
دکتر اسفندیاری بیان کرد: شهیده رگبار علیرغم بازنشستگی در دیماه ۹۸، نرفتند و ماندند و گفتند که نمیتوانم شماها را تنها بگذارم و تا جایی که بتوانم میمانم، یاد ایشان تا ابد در دلهای ما میماند، آنها که میتوانستند بروند ولی ماندند تا از مردم و از میهن و استانمان دفاع کنند.
رئیس مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیجفارس بوشهر تصریح کرد: عکس شهیده رگبار جلوی ماست، در این ایام هر وقت که خستگی بر ما مسلط میشود با نگاه به تصویر ایشان و مرور خاطرات و زحماتشان روحیه میگیریم و میدانیم که باید زندهیاد شهیده رگبار را الگوی خودمان قرار بدهیم.
دکتر اسفندیاری تأکید کرد: انشاءالله هیچوقت به آن روزهای سختی که بالغ بر ۱۶۰ بیمار کرونایی در بیمارستان داشتیم و تخت کم میآمد و باید در راهروها تخت میگذاشتیم و بخشهای کرونایی را اضافه میکردیم برنگردیم.
رئیس بیمارستان شهدای خلیجفارس بوشهر اظهار کرد: البته با همدلی و همکاری بسیاری از عزیزان و مردم توانستیم این میزان از ابتلا را کاهش بدهیم، خیرانی که حتی نمیخواستند اسمی از آنها برده شود، درنتیجه این کارها فشار بر همکاران من در کادر درمان کمتر شد، البته باید همچنان رفتارهای پیشگیرانه ما استمرار داشته باشد تا به آن روزهای سخت برنگردیم.
وی خاطرنشان کرد: از همه عزیزانی که با دل نوشتههای خود باعث همدلی و همدردی و همراهی با کادر درمان شدند و قطعاً اجر و ثواب این موضوع نزد خداوند محفوظ است و همچنین از سرکار خانم دشتی که به عنوان نماینده جهاد دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی که زحمت هماهنگیهای لازم جهت برگزاری این مسابقه و این جلسه را داشتند، تشکر میکنم.
اختتامیه مسابقه سپاس پرستار و تقدیر از نویسندگان دل نوشتههای برتر، به همت مرکز آموزش علمی کاربردی جهاد دانشگاهی بوشهر و با همراهی مرکز آموزشی درمانی شهدای خلیجفارس بوشهر و دفتر جهاد دانشگاهی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در قالب دل نوشته و در دو بخش دل نوشتههای دانشجویی و دل نوشتههای پرستاران خطاب به شهدای مدافع سلامت استان برگزار شد.
دراین رویداد فرهنگی از یحیی صمصامی مسئول امور فرهنگی مرکز آموزشی درمانی خلیج فارس و برگزیدگان، یونس سلیمی کوچی پرستار بخش اورژانس خلیج فارس به عنوان نفر اول بخش پرستاران، سینا محمدآبادی دانشجوی رشته پزشکی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر به عنوان نفر اول بخش دانشجویی و اکبر ثناییزاده پرستار اورژانس بیمارستان زینبیه خرموج به عنوان نفر ممتاز در هر دو بخش تقدیر شد.
انتهای پیام/ م.غ ۱۰۲۳
روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر تنها مرجع رسمی اخبار حوزه سلامت در استان