جاسم زارعی در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه اظهار داشت: در یک سال گذشته خدمت انجامشده در قالب مشاوره تغذیه، سلامت روان، خدمات پزشکی، مامایی و پرستاری، دهگردشی، کنترل مواد غذایی، نمونهبرداری از مواد خوراکی و آشامیدنی، آرایشی وارداتی از گمرک بوده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه با اشاره به عملکرد یکساله حوزه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه بیان کرد: 30 میلیارد ریال تجهیزات با کمک فرماندار، خیرین سلامت شهرستان، مساعدت شورای راهبری شرکتهای پتروشیمی منطقه پارس و اعتبارات داخلی شبکه بهداشت و درمان تهیهشده است.
وی ضمن تبریک فرارسیدن دهه مبارک فجر و فرارسیدن چهل و سومین سالروز پیروزی انقلاب اسلامی تصریح کرد: از تجهیزات جذبشده، 18 میلیارد ریال تجهیزات شامل 2 دستگاه اتو آنالایزر و دیونایزر جهت آزمایشگاههای مراکز خدمات جامع سلامت عسلویه و چاه مبارک تهیه و 12 میلیارد ریال تجهیزات جهت مراکز خدمات جامع سلامت، پایگاههای اورژانس و راهاندازی پایگاه واکسیناسیون در شهرستان هزینه شده است.
زارعی افزود: با هماهنگیهای انجامگرفته 4 پایگاه واکسیناسیون نیز با همکاری منطقه ویژه اقتصادی پارس جهت پرسنل حوزه صنعت راهاندازی شده است.
آغاز عملیات اجرایی 2واحد پانسیون پزشک
وی با بیان عملکرد عمرانی شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه افزود: عملیات اجرایی احداث پانسیون 2واحدی پزشکان مرکز خدمات جامع سلامت اخند در سال جاری با هزینه بالغ بر 9 میلیارد ریال آغاز گرده است.
زارعی اضافه کرد: هزینه احداث این پانسیونها از محل اعتبارات مناطق نفتخیز و تملک دارایی استان تهیهشده است.
این مقام مسئول خدمات انجامشده دندانپزشکی را 20 هزار و 936 مورد اعلام و اظهار داشت: بیش از 6 هزار و 750 مورد کلر سنجی آب و غربالگری سلامت 15 هزار و 926 نفر از افراد وارد شده از مرز بینالمللی دریای از دیگر اقدامات این شبکه بهداشت درمان در یک سال گذشته بوده است.
وی بیان کرد: اجرای کمپینها و جلسات متعدد تبیین اهمیت واکسیناسیون و رعایت شیوهنامههای بهداشتی، شناسایی کودکان دچار سوءتغذیه شدید و پیگیری، آموزش و جلب کمکهای حمایتی و پیگیری مبتلایان به کووید 19 را از دیگر اقدامات حوزه تحت مدیریت خود برشمرد.
زارعی فعالیتهای بهداشت محیطی را اینگونه تشریح کرد: انجام بیش از 7 هزار و 114 بازدید، 22 گشت مشترک با سایر ادارات، 3 هزار و 200 مورد سنجشهای صدا، روشنایی، استرس حرارتی 563 مورد نمونهبرداریهای میکروبی آب و 288 مورد نمونهبرداری مواد غذایی، صدور بیش از 2 هزار کارت بهداشت، جمعآوری و معدومسازی بیش از 1280 کیلوگرم مواد غذایی، بهداشتی و... و نظارت بر تکفین و تدفین 50 مورد فوتیهای کرونا و ارائه آموزشهای لازم به صنوف بخشی از اقدامات این واحد بوده است.
تزریق بیش از 146 هزار و 900 دوز واکسن در شهرستان عسلویه
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در ادامه به بیان روند تزریق واکسن در شهرستان پرداخت و گفت: بیش از 146 هزار و 900 دوز واکسن در شهرستان در 5 پایگاه فعال سطح شهرستان و 4 پایگاه فعال حوزه صنعت تزریقشده است.
زارعی تصریح کرد: بیش از 68 هزار و 733 نفر نوبت اول، بیش از 68 هزار و 749 نفر نوبت دوم و بیش از 16 هزار و 442 نفر هر سه نوبت واکسن خود را دریافت کردهاند.
وی با اشاره به واکسیناسیون دانش آموزان در شهرستان عسلویه افزود: بیش از 68.5 درصد از دانش آموزان شهرستان نوبت اول و 5/68 درصد هر دو نوبت واکسن و فرهنگیان نیز 98.2 درصد نوبت اول و 97.5درصد هر دو نوبت واکسن کووید خود را دریافت نمودهاند.
افتتاح یک مرکز خدمات جامع سلامت در سال 1401 با همکاری شرکت پتروشیمی زاگرس
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه در ادامه به بیان برنامههای پیشبینیشده برای حوزه سلامت عسلویه در سال آینده پرداخت و گفت: پیگیریهای زیادی در دستور کار قرارگرفته است که مهمترین آنها تأمین منابع مالی جهت تجهیز مرکز خدمات جامع سلامت زبار و افتتاح در سال 1401 به کمک شرکت پتروشیمی زاگرس و حل مشکل اهداء زمین جهت احداث بیمارستان دانشگاهی و آغاز عملیات اجرایی آن بخشی از برنامههای پیشبینیشده است.
زارعی اظهار داشت: پیگیری تصویب اعتبار جهت تجدید بنای ساختمانهای فرسوده و احداث 14 واحد پانسیون مسکونی ویژه پزشکان و کارکنان طرحی/پیامآور و برنامه پزشک خانواده در مراکز عسلویه، نخل تقی و زبار، پیگیری تصویب اعتبار جهت احداث مرکز خدمات جامع سلامت شبانهروزی شهر چاه مبارک با توجه به کمبود شدید فضای موجود بخشی از برنامههای پیشبینیشده برای حوزه سلامت عسلویه در سال آینده است.
وی تصریح کرد: پیگیری بهسازی محوطه مراکز عسلویه، چاه مبارک، نخل تقی و ساماندهی تأسیسات برق، آب و گاز کلیه پانسیونهای پزشکان، پیگیری تأمین اعتبار جهت تعمیرات و تجهیزات مراکز و خانههای بهداشت تابعه و پیگیری احداث مرکز حشرهشناسی و انسکتاریوم ویژه آئدس، مالاریا و دیگر ناقلین بیماریهای منتقله از طریق حشرات بخشی از برنامههای پیشبینیشده برای حوزه سلامت عسلویه در سال آینده است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: پیگیری تأمین اعتبار احداث پایگاههای اورژانس در شهرهای عسلویه، نخل تقی بیدخون و صدور سند جهت تکمیل اورژانس چاه مبارک، پیگیری تأمین زمین و اعتبار احداث کلینیک تخصصی نخل تقی، پیگیری تأمین اعتبار آغاز عملیات اجرایی 4 خانه بهداشت کلات، بزباز، هاله و بیدخون، پیگیری تأمین اعتبار احداث مرکز پایش سلامت مردم، تحت تأثیر آلایندههای صنعت و پایش سلامت سالیانه 6 هزار نفر، پیگیری تأمین اعتبار احداث سالن جلسات جهت مراکز نخل تقی، اخند و زبار و پیگیری راهاندازی کلاس مشاوره ازدواج، آزمایش عدم اعتیاد و مشاوره بارداری مرکز چاه مبارک بخشی از برنامههای پیشبینیشده برای حوزه سلامت عسلویه در سال آینده است.
زارعی پیگیری ارتقاء چارت و تأمین اعتبار از خیرین نخل تقی جهت تجهیز آزمایشگاه به اتو آنالایزر، دیونایزر و سل کانتر را از دیگر برنامههای مهم پیش رو اعلام و اظهار داشت: با تأمین نیروی انسانی موردنیاز کادر اداری و بهداشتی حوزه سلامت به دنبال ارتقاء شاخصهای بهداشتی و بهبود کیفیت ارائه خدمات به شهروندان هستیم.
انتهای پیام/م. ک.3090
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید