سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
تمام مراکز درمانی استان بوشهر برای حوادث احتمالی چهارشنبه آخر سال آماده‌باش هستند

21 اسفند 1400
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: با توجه به نزدیک شدن به چهارشنبه آخر سال تمامی پایگاه‌های اورژانس پیش بیمارستانی و مراکز درمانی استان بوشهر برای حوادث احتمالی در حالت آماده‌باش کامل هستند.

دکتر حسن ملکی زاده در مصاحبه با خبرنگار وبدا اظهار داشت: با توجه به برگزاری آیین باستانی چهارشنبه‌سوری در کشور و همچنین استان از آحاد مردم خواهشمندم که نکات ایمنی را رعایت کرده تا شاهد حوادث تلخی در آخر سال نباشیم.
کمک به کادر درمان با پیشگیری از حوادث چهارشنبه‌سوری
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: با توجه به شیوع بیماری کرونا و قرار گرفتن در روزهای پایانی سال همه به هم کمک کرده و از حوادث چهارشنبه‌سوری جلوگیری کنیم.
وی با تأکید بر اینکه پیشگیری از حوادث چهارشنبه‌سوری علاوه بر کمک به کادر درمان، باعث جلوگیری از داغدار شدن خانواده‌ها نیز می‌شود اظهار داشت: خانواده‌ها بیشتر مراقب استفاده از وسایل آتش‌زا، از سوی فرزندانشان در این ایام باشند.
سرپرست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی استان بوشهر گفت: تمام ناوگان و پایگاه‌های اورژانس ۱۱۵ برای امدادرسانی به مصدومان احتمالی در حالت آماده‌باش کامل به سر می‌برند.
پیشگیری از حوادث تلخ چهارشنبه‌سوری مستلزم ارتقای فرهنگ ایمنی است
دکتر ملکی زاده تصریح کرد: با آموزش صحیح والدین به فرزندان خود و افزایش فرهنگ ایمنی در خانواده‌ها بایستی از خطرات تلخ و گاها غیرقابل‌جبران جلوگیری شود.
وی تصریح کرد: در سال گذشته علی‌رغم آموزش کارکنان اورژانس 115 و نیروهای آتش‌نشانی به مردم در خصوص خطرات رعایت نکردن نکات ایمنی شاهد بروز حوادث تلخی در استان بوشهر بوده‌ایم.

انتهای پیام/ ز.ح 1027
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
چهارشنبه.سوری     مراکز.درمانی     دکتر.حسن.ملکی‌زاده        

تاریخ بروز رسانی:   21 اسفند 1400

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >