به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، مهندس فخرایی بیان داشت: این طرح از ۲۵ اسفند ۱۴۰۰ آغاز و تا ۱۵ فروردینماه سال جاری برای حفظ سلامت مسافران و شهروندان گرامی ادامه دارد.
وی افزود: بازرسیها در این بازه زمانی هرروز از ساعت 8 لغایت 23 درزمینهٔ کنترل مواد غذایی، بررسی وضعیت بهداشت محیط مراکز، اماکن و همچنین کنترل کیفی آب آشامیدنی از مراکز و اماکن حساس، مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، مراکز اقامتی و همچنین سامانههای آبرسانی انجام میشود.
این مقام مسئول اظهار داشت: همچنین از ابتدای اجرای این طرح با حضور 24 اکیپ یک نفره کارشناس بهداشت محیط در روزهای اداری و تعداد 6 اکیپ در روزهای تعطیل از 1450 مکان تهیه و توزیع مواد غذایی، جایگاههای سوخت، پایانههای مسافربری، هتلها و ... بازرسی بهداشتی صورت گرفته و بیش از 135 اخطار بهداشتی صادر و تعداد 48 پرونده تخلف بهداشتی به مراجع قضایی معرفی شدند.
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر خاطرنشان کرد: تعداد 750 موردسنجش با تجهیزات پرتابل، 112 نمونه آب جهت انجام آزمایشهای میکروبیولوژی و 497 موردسنجش کلر باقیمانده آب در بازرسیها صورت گرفته و همچنین به 29 مورد از شکایات مردمی نیز در این مدت رسیدگی شده است.
مهندس فخرایی تأکید کرد: هموطنان عزیز ضمن رعایت پروتکلهای بهداشتی و استفاده از ماسک و رعایت فاصلهگذاری اجتماعی، در صورت مشاهده هرگونه موارد نقص بهداشتی یا تخلف با سامانه ۱۹۰ تماس و شکایت خود را مطرح نمایند.
انتهای پیام/س.م-3000
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید