به گزارش روابط عموی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر راضیه حاجیونی افزود: بیماران بههیچوجه اسپری استنشاقی خود را از ترس ابتلا به بیماری کرونا قطع نکنند.
وی اظهار داشت: در تحقیقات مشخص شده که مصرف اسپری کورتیکو استروئید به هیچ عنوان احتمال ابتلا به کرونا را در بیماران بالا نمیبرد.
دکتر حاجیونی چاقی را یکی از عوامل خطر بروز علائم آسم عنوان کرد و گفت: در صورتی که چاق هستید به دنبال راهکارهایی برای کاهش وزن بوده و چنانچه وزنی متعادل دارید برای حفظ وزن متناسب خود تلاش کنید.
وی تأکید کرد: دود اسپند نهتنها تأثیری در پیشگیری از ابتلا به آسم ندارد بلکه دود هرگونه ماده سوختنی میتواند سبب تشدید علائم آسم گردد.
مدیر گروه بیماریهای غیر واگیر معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: سرفههای طولانی بیش از 4 هفته، خسخس سینه مکرر، تنگی نفس و احساس سنگینی در قفسه سینه از مهمترین علائم ابتلا به بیماری آسم محسوب میشوند؛ و در صورت مشاهده این علائم حتماً با پزشک خود مشورت کنید.
این مسئول بهداشتی خاطرنشان کرد: بیماری آسم یکی از معضلات اصلی سیستمهای بهداشت و درمان در بسیاری از کشورهای جهان از جمله کشور ما است.
همهساله اولین سهشنبه ماه میلادی از سوی GINA(ائتلاف جهانی علیه آسم) بهعنوان روز جهانی آسم نامگذاری میشود. شعار امسال " رفع کاستیها در مراقبت از بیماران مبتلا به آسم" است.
انتهای پیام/ م.ب 2020
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید