دبیر قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در اجرای قانون جوانی جمعیت باید الگو باشد

30 خرداد 1401
دبیر قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: در مصوبات قرارگاه جمعیت، دانشگاه علوم پزشکی بوشهر باید در بین سازمان‌های دیگر الگو باشد.

به گزارش روابط عمومی معاونت بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، دکتر قاسم برجوئی‌فرد در دومین نشست قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت اظهار داشت: حمایت از کارکنان دانشگاه برای فرزندآوری بر اساس قانون جوانی جمعیت و مصوبات قرارگاه از اولویت‌های دانشگاه علوم پزشکی بوشهر است.
وی یکی از مطالبات کارکنان دانشگاه را راه‌اندازی مهدکودک دانست و افزود: اجرای مرخصی زایمان دو ماه قبل از زایمان از مصوبات قرارگاه تعالی سلامت و جوانی جمعیت است.
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همچنین خواستار ورود جدی همه سازمان به موضوع فرزندآوری شد و گفت: نباید به تشکیل جلسه و نوشتن صورت‌جلسه اکتفا کرد بلکه موظف هستیم اقدامات مشخصی را در این حوزه انجام دهیم.
دکتر برجوئی‌فرد با تشکر از همکاری خوب سپاه استان بوشهر و شورای اسلامی شهر بوشهر و صداوسیما در هفته جوانی جمعیت اظهار داشت: با توجه به در پیش بودن سالروز ازدواج مبارک حضرت علی (ع) و فاطمه زهرا (س) و هفته ازدواج، می‌توان این همکاری‌ها با دیگر سازمان‌ها نیز گسترش داد.
وی خاطرنشان کرد: تغییر باورهای جامعه در موضوع جمعیت با توجه به سابقه تبلیغ زیاد برای کاهش جمعیت، کار سخت و زمان‌بری است، با این حال نباید از مسیر بلند پیش رو ناامید شد.
انتهای پیام/ م.ب 2020

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
نشست     قرارگاه.جمعیت     معاون.بهداشتی     دکتر.قاسم.برجوئی‌فرد        

تاریخ بروز رسانی:   30 خرداد 1401

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >