جاسم زارعی ضمن تبریک پیشاپیش فرارسیدن عید سعید قربان و آرزوی قبولی طاعات و عبادات شهروندان، اظهار داشت: عدم رعایت توصیههای بهداشتی و ذبح سنتی در منازل یا اماکن غیراستاندارد، خطر ابتلا به بیماری خونریزی دهنده تب کریمه کنگو را بالا میبرد.
زارعی افزود: نگهداری لاشه تازه دام بهصورت کامل به مدت ۲۴ ساعت و دل و جگر به مدت 48 ساعت در یخچال برای پیشگیری از ابتلا به بیماری منتقله از دام به انسان موسوم به CCHF (تب خونریزی دهنده کریمه کنگو) ضروری است که متأسفانه بین قصابان سنتی مرسوم نیست.
وی در ادامه بیان کرد: بهترین مکان جهت قصابی و قربانی کردن، کشتارگاه استاندارد است که پس از نظارت و تأیید قبل و بعد از کشتار توسط شبکههای دامپزشکی و طی مدتزمان لازم در یخچال، گوشت سالم تحویل عزیزان داده میشود.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان عسلویه گفت: متأسفانه به علت فقدان کشتارگاه استاندارد در سطح شهرستان عسلویه بهتر است مردم عزیز جهت حفظ سلامتی خود، خانواده و سایر افراد جامعه برای قربانی از طریق شهرستان همجوار (کنگان) که واجد کشتارگاه مور تأیید سازمان دامپزشکی است اقدام کنند.
انتهای پیام/ م.ک 3090
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید