به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، دکتر عصمت حیدری در کارگاه آموزشی مبانی تعالی سلامت و جوانی جمعیت اظهار داشت: بخش عمده اجرای قانون جوانی جمعیت در حوزه سلامت شهرستان بر عهده کارکنان حوزه بهداشت است که لازم است با همافزایی بیشتر برای اجرای این قانون از همه ظرفیتهای موجود شهرستان بهره برد.
وی تصریح کرد: مطمئناً با شرایط نامطلوب فعلی که شهرستان در حوزه جمعیت با آن مواجه است، نخستین اقدام، تغییر نگرش مردم بر اساس اطلاعات واقعی و آماده کردن آنان برای پذیرش باورهای جدید است.
دکتر حیدری عنوان داشت: باروری کلی به معنای تعداد فرزندان هر خانم در سن باروری در شهرستان گناوه به میزان 1.6 است که این شاخص مهم در شهرستان به نسبت استان و کشور پایین است که لازم است همه مسئولین ذیربط در هر جایگاهی که هستند نسبت به موضوع جمعیت احساس مسئولیت بیشتری کرده و برنامههای لازم را اجرایی کنند.
وی بیان داشت: از مسائلی که در خانوادههای ایرانی شایع شده و مشکلات فردی و اجتماعی را به دنبال دارد موضوع تکفرزندی است که با کاهش نسل جوان و افزایش تعداد میانسالان یا به عبارتی پیر شدن جمعیت باعث آسیب به چرخه تولید و اقتصاد جامعه میشود.
کارگاه آموزشی مبانی تعالی سلامت و جوانی جمعیت با حضور کارشناس برنامه باروری سالم و جوانی جمعیت، کارشناس مذهبی و کارشناس مسئول سلامت روان جهت کلیه پرسنل اداری و بهداشتی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه بهصورت جداگانه برگزار شد.
انتهای پیام/
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید