دکتر موسوی اذعان داشت: در سناریوی طراحیشده برای این مانور، یک فروند هواپیمای بوئینگ در هنگام نشستن بر روی باند، براثر مشکل پیچ خـوردن چـرخ جلـویی هواپیمـا باعـث ترکیـدگی لاستیک و حریق مـیشود و ارابه فرود آسیب میبیند، این هواپیمـای سـانحه دیـده درنهایـت زمینخورده که بلافاصله کمیته مدیریت بحران استان با همکاری اورژانس 115 و دیگر نیروهای امدادی تشکیل گردید و این مانور طرح اضطراری کامل فرودگاه بوشهر انجام شد.
وی افزود: با ارزشیابی آموختهها در اورژانس بهصورت تمرین واقعی میتوان شکاف بین آموختهها و نیازها را تعیین کرده و در جهت رفع آن کوشید.
بر اساس این قضاوت سرپرست اورژانس پیش بیمارستانی و مدیر حوادث دانشگاه بوشهر تصریح کرد: مهارت در تصمیمگیری و اولویتگذاری مصدومین(تریاژ) در حوادث که از طریق آموزش بهدستآمده، صورت میگیرد.
وی بابیان اینکه کار فوریتهای پزشکی نیازمند اطلاعات و سرعت عمل بالایی است، افزود: هدف از انجام مانورهای مستمر، تعیین کارایی تکنسینها در اورژانس پیش بیمارستانی با توجه به شرایط استراتژیک و بحرانی منطقه هست.
سرپرست اورژانس تصدیق نمود: بعد از تمام مانورها جلسهای در ستاد بحران دانشگاه برگزار شد، نقاط قوت و ضعف نیروهای اورژانس بهصورت تخصصی بررسی شد و در جهت رفع نقطهضعفها قدم برداشته میشود.
انتهای پیام/ ز.ن 50000
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید