رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه:
آموزش مهمترین پایه درمان دیابت محسوب می شود

22 آبان 1401
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: امروزه دیگر شکی باقی نمانده است که افراد دیابتی تنها در صورتی موفق به کنترل دیابت خود خواهند شد که در مورد اصول درمان دیابت، آموزش های لازم را دیده باشند، پس آموزش مهمترین پایة درمان دیابت محسوب می شود.

دکتر عصمت حیدری در مصاحبه با روابط عمومی شبکه بهداشت ودرمان گناوه عنوان کرد: دیابت، نوعی اختلال در متابولیسم یا سوخت وساز بدن است که عواملی همچون عوامل ژنتیکی و محیطی در بروز آن نقش دارند.
وی  بیان کرد: شیوع دیابت نوع 2 طی سا لهای اخیر افزایش بی سابقه ای داشته و بیش از 90 درصد مبتلایان به دیابت، به این نوع دیابت دچار هستند، که در شهرستان گناوه نیز همین شرایط حاکم است.
دکتر حیدری تاکید کرد:  از طرف دیگر، سن ابتلا به این نوع دیابت نیز نسبت به دهه های قبل به طور قابل توجهی در حال کاهش است.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه افزود:  شناسایی عوامل خطر دیابت نوع 2 باعث شناخت زودتر این بیماری و پیشگیری از آن در مراحل اولیه  بیماری می شود و در نهایت در جلوگیری از بروز عوارض آن بسیار مفید خواهد بود.
دکتر عصمت حیدری خاطر نشان کرد: از آنجا که در دیابت نوع 2 افزایش میزان قند خون به آهستگی و به مرور زمان رخ می دهد ، اغلب مبتلایان علامت آشکاری ندارند؛ به همین دلیل شایعترین علامت دیابت نوع 2، بی علامتی است.
با آموزش دیابت از آینده خود محافظت کنیم
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه در خصوص کلاس های آموزشی دیابت تاکید کرد: شرکت در کلاس‌های آموزشی دیابت بسیار مفید است، چرا که فلسفه دیابت و اصول تغذیه سالم در این بیماری را به شما می آموزد و به شما یاد می دهدکه چگونه می توان با داشتن یک رژیم نسبتا آزاد، قند خون را کنترل کرد. به شما انگیزه می‌دهد که ورزش کنید و شما را توانمند میسازد تا گام بردارید و موفق شوید. پس از شرکت در کلاس، هم از نظر روانی و هم از نظر جسمی، احساس خوب و خوشایندی خواهید داشت.
هاجر عوض پور افزود: انواع مختلفي از داروها براي بيماران ديابتي تجويز مي شود (انسولين، قرص هاي پايين آورنده قند خون، آسپرين، داروهاي تنظيم كننده فشارخون بالا و چربي هاي خون و ...).
وی تاکید کرد: بهترين نتيجه درماني از مصرف قرص هاي خوراكي پايين آورنده قند خون تنها هنگام انجام هم زمان فعاليت بدني منظم، رعايت برنامه غذايي صحيح و در صورت لزوم كاهش وزن به دست مي‏آيد، استفاده از اين قرص‏ها به تنهايي کافی نیست.
کارشناس مبارزه با بیماری‌های غیر واگیر شبکه بهداشت و درمان گناوه اضافه کرد: تمام زنان و مردان بالاي 30 سال که حداقل یکی از مشخصات زیر را داشته باشند در معرض خطر ابتلا به دیابت هستند:
*افرادي که اضافه وزن دارند و یا چاق هستند..
*زنانی که سابقه ي 2 بار یا بیش تر سقط خودبه خودي (بدون علت مشخص) و یا سابقه ي مرده زایی و یا سابقه ي به دنیا آوردن نوزاد با وزن بیش از 4کیلو دارند.
*افرادي که پدر، مادر، خواهر و یا برادر آنها سابقه ي ابتلا به دیابت دارند.
*زنانی که در یکی از بارداريهاي قبلی خود سابقه ي دیابت بارداري دارند
*افرادی که فشار خون مساوی یا بیشتر از 90/140 داشته باشند.


انتهای پیام/ ک.آ : 3080

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
دیابت     دکتر.عصمت.حیدری     شبکه.بهداشت.درمان     شهرستان.دشتستان        

تاریخ بروز رسانی:   22 آبان 1401

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >