آموزش مبلغین جوانی جمعیت

26 آذر 1401
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر گفت: طی تفاهم‌نامه‌ای قرار است قرارگاه جوانی جمعیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر مبلغین جوانی جمعیت را آموزش بدهد.

حجت‌الاسلام‌والمسلمین، علی‌اکبر اسماعیلی در نشست ششمین قرارگاه جمعیت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: این مبلغین با توانمند شدن در حوزه مسائل جمعیتی، در مجامع مختلف حضور پیدا می‌کنند و نگاه دین را در حوزه جوانی جمعیت تشریح می‌کنند.
وی اظهار داشت: یکی از خطرناک‌ترین بحران‌های پیشرو مسئله کاهش فرزند آوری است.
اسماعیلی گفت: بااین‌حال فرزند خواهی بین مردم وجود دارد که می‌توان از این میل در جهت افزایش جمعیت استفاده کرد.
مدیر حوزه علمیه خواهران استان بوشهر توضیح داد: با وجودی که نرخ باروری کلی استان بوشهر زیر 1/2 (دو و یک‌دهم) است؛ اما طبق تحقیقات تمایل به فرزند آوری (فرزند خواهی) در زوجین جوان بالاتر 3 است که این مسئله نشان می‌دهد می‌توان با فرهنگ‌سازی و اجرای قانون جوانی جمعیت به نرخ باروری بالاتری در جامعه دست یافت.
این تفاهم‌نامه بین قرارگاه جمعیت و حوزه علمیه خواهران استان منعقد شد و بر اساس آن، همکاری آموزشی و به اشتراک گذاشتن ظرفیت‌های آموزشی و بهره‌گیری از کارشناسان کمیته بهداشت قرارگاه جمعیت، برای آموزش مربیان منتخب حوزه علمیه خواهران انجام می‌شود.
این مربیان نگاه دینی و بُعد بهداشتی و سلامت جمعیت را به‌صورت ادغام یافته به مردم آموزش و همچنین به‌عنوان مدرسِ سایر مبلغین، برای فرهنگ‌سازی عمومی در ابعاد مختلف جمعیتی، اقدام می‌کنند.
همچنین تفاهم‌نامه دیگری بین قرارگاه جمعیت و نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه منعقد شد که بر اساس آن، همکاری و تعامل طرفین، در زمینه توسعه خدمات آموزشی، مشاوره‌ای قبل، حین و بعد از ازدواج در قالب سند جامع و کاربردی "زندگی متعالی" انجام می‌شود.
انتهای پیام/ م.ب 2020

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
نشست     تفاهم.نامه     قرارگاه.جمعیت     حجت‌الاسلام‌والمسلمین.علی‌اکبر.اسماعیلی     حوزه.علمیه        

تاریخ بروز رسانی:   26 آذر 1401

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >