پایش و ارزیابی مراکز حساس عرضه مواد غذایی در طرح بسیج سلامت نوروزی/ گزارش تصویری

27 اسفند 1401
معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: طرح بسیج سلامت نوروزی با هدف پایش و ارزیابی مراکز حساس در زمینه عرضه مواد غذایی، رستوران‌ها، فست‌فودها، هتل‌‎ها، مراکز اقامتی و کمپ های نوروزی ارایه می‌شود.

دکتر قاسم برجوئی‌فرد افزود: این طرح از 25 اسفندماه تا 14 فروردین‌ماه با حضور کارشناس بهداشت محیط و حرفه‌ای در سطح استان فعالیت می‌کند.
وی یا بیان اینکه برای تامین سلامت مردم در این ایام از هیچ تلاشی دریغ نخواهیم کرد اضافه کرد: کارشناسان بهداشت محیط و حرفه‌ای از ساعت 8 صبح تا 8 شب به صورت حضوری از مراکز عرضه مواد غذایی پایش و مراقبت می‌کنند.
معاون فنی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر نیز اظهار داشت: مرکز بهداشت شهرستان بوشهر با 15 اکیپ در روزهای تعطیل و غیرتعطیل بر اماکن اقامتی، پارک‌ها و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی نظارت خواهد داشت.
دکتر علیرضا حاجیونی تأکید کرد: از جمله مراکزی که به صورت فعال در ایام نوروز در گستره شهرستان فعالیت خواهند داشت بهداشت محیط و نظارت بر فعالیت‌های بهداشت محیطی است.
وی با اشاره به همکاری دستگاه‌ قضایی و تعزیرات حکومتی، بیان کرد: نمونه گیری از آب برای انجام آزمایش های میکروبی و شیمیایی برای تضمین سلامت مردم از دیگر فعالیت‌های بهداشت محیط در این ایام است.
دکتر حاجیونی با تاکید بر اینکه سامانه ۱۹۰ پل ارتباطی مردم با کارشناسان بهداشت است، اعلام کرد: شهروندان می‌توانند هرگونه تخلف بهداشتی را به صورت شبانه‌روزی با سامانه ۱۹۰ در میان گذاشته تا بازرسان ما در کوتاهترین زمان ممکن به شکایات مردمی رسیدگی کنند.
این طرح در سایر شهرستان‌های استان بوشهر به صورت گسترده برگزار می‌شود.

انتهای پیام/ س.م 1021

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
پایش     ارزیابی     بسیج.سلامت.نوروزی     نوروز1402     معاون.بهداشت     دکتر.قاسم.برجوئی‌فرد    
دکتر.علیرضا.حاجیونی        

تاریخ بروز رسانی:   27 اسفند 1401

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >