معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
حفظ جایگاه علمی کشور نیازمند توجه همه‌جانبه به حوزه پژوهش و فناوری در دانشگاه‌ها دارد

15 امرداد 1402
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: حفظ جایگاه علمی کشور در بین کشورهای منطقه و جهان نیازمند توجه همه‌جانبه به زیرساخت‌ها و منابع حوزه پژوهش و فناوری در دانشگاه‌ها دارد.

دکتر اکرم فرهادی در اجلاس معاونین و مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۵ کشور اظهار داشت: برگزاری چنین رویدادهایی موجب افزایش تعامل و همکاری بین بخشی میان معاونت‌های تحقیقات و فناوری‌های دانشگاه‌های کلان منطقه ۵ خواهد شد.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در اجلاس معاونین و مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۵ ضمن بیان تجربیات موفق معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، گزارشی را از عملکرد این معاونت طی سال گذشته ارائه داد و تأکید کرد: به‌منظور حفظ جایگاه علمی کشور نیاز به توجه همه‌جانبه به زیرساخت‌ها و ملزومات حوزه پژوهش و فناوری در دانشگاه‌های کشور داریم.
وی تصریح کرد: به‌منظور استفاده بهینه از منابع موجود نیازمند داشتن نگاه برنامه‌ای قوی هستیم و باید بتوانیم نقش فعال در فرآیندهای مرتبط با حوزه تحقیقات از فرآیند تعیین و به‌روزرسانی اولویت‌های تحقیقاتی تا تأثیرگذاری نتایج طرح‌های تحقیقاتی خاتمه یافته را در این معاونت حفظ نماییم.
دکتر فرهادی اظهار داشت: با توجه به اینکه در سال‌های اخیر منابع مالی و زیرساختی در تحقیقات با چالش‌های فراوانی مواجهه شده است هرگونه هدر رفت در این منابع تحت عنوان پایان‌نامه و یا سایر موارد توجیه‌پذیر نیست.
وی تصریح کرد: با داشتن اولویت‌های تحقیقاتی مشخص و تعیین نقشه راه برای تحقق این اولویت‌ها و در نظر داشتن طرح‌های تحقیقاتی در سه سطح ماکرو. مزو و میکرو می‌توان حمایت مالی را در این سه سطح تعیین نمود تا نهایتاً بتوان مبتنی بر اولویت‌های تحقیقاتی مسئله محور به تصویب و در ادامه حمایت مالی از طرح‌های تحقیقاتی پرداخت.
دکتر سید محمدهادی امامت مدیر پژوهش و ارزیابی تحقیقات دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز ضمن ابراز استقبال از انجام پژوهش‌های چندمرکزی با همکاری دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۵، به بیان چالش‌های موجود در بخش اعتبارات پژوهشی، رکود علمی، پایان‌نامه‌های دانشجویی و اثرگذاری پژوهش پرداخت و راه‌حل‌های پیشنهادی را ارائه داد.
دکتر زهرا صفایی مدیر اطلاع‌رسانی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز برگزاری چنین جلساتی را در کلان منطقه باهدف اشتراک تجارب بر اساس تجربه زیسته در جهت ارائه راهکار برای برطرف کردن چالش‌ها، مثمر ثمر و کاربردی دانست و اظهار داشت: پیشنهاد‌های مطرح‌شده در این نشست می‌تواند به بهبود وضعیت شبکه پژوهش در کلان منطقه ۵ کمک کند.
مدیر توسعه فناوری دانشگاه علوم پزشکی بوشهر نیز اظهار داشت: طی یکی دو سال اخیر فعالیت‌های قابل قبولی در بخش فناوری دانشگاه صورت گرفته است.
دکتر حسین ارفعی نیا گفت: با برگزاری تورهای ارتباط با صنعت، چند عضو هیئت‌علمی دانشگاه پروژه‌هایی را با صنایع نفت و گاز و پتروشیمی استان آغاز کرده و همچنین شرکت‌های فعال در مرکز رشد دانشگاه به لحاظ کمی و کیفی رشد قابل‌توجهی داشته‌اند.
وی اضافه کرد: کلان منطقه ۵ نظارتی مستمر بر شرکت‌های مستقر در مراکز رشد داشته باشند تا محصولات تولیدی باکیفیت بالاتر و قابل‌عرضه به بازار حاصل شود.
اجلاس معاونین و مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۵٫ کشور برگزار شد
گردهمایی معاونین و مدیران معاونت تحقیقات و فناوری دانشگاه‌های علوم پزشکی کلان منطقه ۵، به میزبانی دانشگاه علوم پزشکی یاسوج برگزار شد.
در انتهای این اجلاس مدیران هر مدیریت در قالب کارگروهی به بررسی و جمع‌بندی چالش‌های اساسی پرداخته و راه‌کارهایی در جهت رفع آن‌ها در کلان منطقه ۵٫ مصوب شد.
انتهای پیام/

کلمات کلیدی:
اجلاس     کلان.منطقه5     معاون.تحقیقات     دکتر.اکرم.فرهادی     دکتر.سیدمحمدهادی.امامت     دکتر.زهرا.صفایی    
دکتر.حسین.ارفعی‌نیا    

تاریخ بروز رسانی:   15 امرداد 1402

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >