دکتر ماریا خویش دوست در گفتوگو با روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان دشتستان گفت: در مسیر پیادهروی ولایت برازجان، ۵ پایگاه درمانی سلامت توسط شبکه بهداشت و درمان دشتستان، بیمارستان شهید گنجی، بیمارستان مهر برازجان، هلالاحمر و اورژانس ۱۱۵ پیش بیمارستانی و فوریتهای پزشکی استان بوشهر با مستقر کردن اتولانس (اتوبوس آمبولانس) و بالگرد هوایی از ساعت ۲۲ شب تا ۱۱ صبح فعالیت داشتهاند و به زائرین خدمات بهداشتی و درمانی رایگان ارائه کردهاند.
خویش دوست تصریح کرد: ۱۲ آمبولانس در طی مسیر پیادهروی مستقر و با توجه به آمادگی کامل بیمارستان شهید گنجی و مهر برازجان، ۱۶ مورد بیمار بدحال و تصادفی توسط پرسنل اورژانس ۱۱۵ به این مراکز درمانی برای ارائه مراقبتهای تخصصی اعزام شدهاند.
وی همچنین بیان کرد: بازرسین بهداشت محیط از تمامی موکبهای مسیر پیادهروی ولایت که طبخ غذا برای زائرین داشتهاند، بازدید نموده و نکات بهداشتی را به موکب داران آموزش دادهاند.
رئیس شبکه بهداشت و درمان دشتستان از امامجمعه و فرماندار دشتستان، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، فرمانده سپاه پاسداران، فرمانده ناجا، رئیس اتاق اصناف، شهردار برازجان، ریاست بیمارستانهای گنجی و مهر برازجان، مسئول و پرسنل اورژانس ۱۱۵ و فوریتهای پزشکی استان بوشهر و شهرستان دشتستان و اعضای کانون بسیج جامعه پزشکی شهدای گمنام و بیمارستان گنجی که در خدمترسانی به زائرین پیادهروی ولایت با شبکه بهداشت و درمان دشتستان همکاری داشتهاند، تقدیر و تشکر کرد.
انتهای پیام/س.غ ۳۰۳۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید