ارتقای علمی 7 عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر

23 مهر 1402
در احکامی جداگانه از طرف رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، رتبه علمی 7 عضو هیأت علمی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ارتقا یافت.

دکتر محمدرضا کلانتر هرمزی از مرتبه دانشیاری به استادی و دکتر سیدهمام‌الدین جوادزاده، دکتر مهنوش رئیسی گهروئی و دکتر مرضیه محمودی از مرتبه استادیاری به دانشیاری و دکتر زینب ربیعی، دکتر فاطمه مالچی و دکتر زینب جوکار از مرتبه مربی به استادیاری ارتقا یافتند.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر در این احکام آورده است: تلاش‌های خالصانه‌ای که برای اعتلای علمی و تعالی معنوی دانشگاه‌ها و مراکز آموزش عالی صورت می‌پذیرد از مصادیق باقیات‌الصالحات به شمار می‌رود و در پرونده اعمال، درخشان و جاودان باقی خواهد ماند.
دکتر حسن ملکی‌زاده افزود: تحقق اهداف متعالی و آرمان‌های علمی نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران، مرهون نقش‌آفرینی و سربلندی سرداران عرصه‌های علم و معنویت و جهادگران عرصه‌های تحقیق و فن‌آورری خواهد بود. دوام عزت و توفیقات روزافزون شما را از درگاه خداوند تبارک و تعالی مسألت دارم.
ارتقای علمی این اساتید در هجدهمین جلسه هیأت ممیزه مستقل دانشگاه به تصویب رسیده است.


انتهای پیام/ س.م 1021

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

کلمات کلیدی:
ارتقای     علمی     هیأت.ممیزه     دکتر.حسن.ملکی‌زاده        

تاریخ بروز رسانی:   23 مهر 1402

تعداد بازدید:   ۲

چاپ خبر |فايل متن خبر



ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >