توجه به پدافند غیرعامل در جامعه لازم و ضروری است

کارشناس مسئول دبیرخانه پدافند غیرعامل دانشگاه علوم بوشهر گفت: توجه به پدافند غیرعامل در جامعه لازم و ضروری است.

سکینه ارجمندی به مناسبت هفته پدافند غیرعامل اظهار داشت: برای اجرای نظام، مستندات قانونی لازم، اسناد راهبردی، چشم‌انداز و برنامه‌های کوتاه، میان‌مدت و بلندمدت در سطح استان بوشهر، دستورالعمل‌های اجرایی و کارگروه‌های اجرایی مورد نیاز است.
وی گفت: پدافند غیرعامل به مجموعه اقداماتی اطلاق می‌شود که برای مقابله با تهدیدات و خطرات مختلف، به جنگ‌افزار نیاز ندارد.
ارجمندی اضافه کرد: این اقدامات معمولاً شامل استفاده از فناوری‌های مختلف مانند سامانه‌های الکترونیکی، سیستم‌های اطلاعاتی، شبکه‌های کامپیوتری و سایر تجهیزات هوشمند است. هدف اصلی پدافند غیرعامل، حفظ امنیت و امنیت ملی است و می‌تواند در حوزه‌های مختلفی ازجمله سایبری، اطلاعاتی، اقتصادی و محیط زیستی مورداستفاده قرار گیرد.
وی با اشاره به بیانات ارزشمند مقام معظم رهبری و فرمانده کل قوا که در این مورد فرمودند: "اهمیت پدافند غیرعامل قاعدتاً براي مسئولين بايستي شناخته‌شده باشد، اهتمام شما کار را پيش می‌برد" افزود: شناخت و درک مسئولین درباره اهمیت پدافند غیرعامل بسیار حائز اهمیت است. این شناخت به آنها کمک می‌کند تا در تصمیم‌گیری‌های مربوط به امنیت و حفاظت ملی، به‌درستی عمل کنند و منابع لازم را به این حوزه اختصاص دهند.
ارجمندی تأکید کرد: با توجه به اهمیت پدافند غیرعامل از حیث ملی بودن آن، 3 لغایت 10 آبان ماه سال جاری بنام هفته نکوداشت پدافند غیرعامل نام‌گذاری شده است در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، انجام فعالیت‌هایی درزمینه‌ی پدافندی نشان از توجه و اهمیت مدیران این مجموعه دارد.
کارشناس مسئول دبیرخانه پدافند غیرعامل دانشگاه بوشهر یادآور شد:  انجام فعالیت‌هایی در زمینه پدافندی در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، بسیار مهم و قابل‌تحسین است و بهبود شناخت و آگاهی جامعه درباره اهمیت پدافند غیرعامل و نیاز به توجه به آن را تضمین می‌کند.
ارجمندی خاطرنشان کرد: پدافند غیرعامل در مباحث شیمیایی، پرتوی و هسته‌ای، سایبری، بیولوژیکی، امنیتی، اقتصادی، کالبدی و ... با تلاش جمعی و اقدامات لازم در هر یک از این زمینه‌ها، می‌توان راه ورود دشمن را مسدود کرده و تلاش‌های او را بی‌اثر کرد. این نیاز به همکاری و هماهنگی بین نهادهای مختلف و سازمان‌ها را می‌طلبد تا بتوان به بهترین شکل از پتانسیل‌های پدافند غیرعامل استفاده کرد و امنیت را تضمین نمود.
انتهای پیام/ ز.ن 50000
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید