آیین تکریم و معارفه مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری

آیین تکریم و معارفه مسئولین بسیج دانشجویی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر با حضور رئیس و برخی از اعضا هیات رئیسه دانشگاه برگزار شد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر گفت: امروزه جنایاتی که در غزه در حال رخ دادن است توسط مدعیان حقوق بشر مسکوت مانده و کشورهایی که ادعای اسلام دارند در مقابل این جنایات ساکت مانده‌اند.
دکتر حسن ملکی‌زاده بر جایگاه مهم بسیج دانشجویی تاکید کرده و افزود: تمامی مسئولین دانشگاه از جمله بسیج باید با تشکل‌های دانشجویی همکاری کنند.
در ادامه عبدالرضا حکیمی رئیس بسیج دانشجویی استان بوشهر بر ضرورت فعالیت بسیج دانشگاهی در دانشگاه‌ها تاکید کرد.
در این آیین از زحمات محمد صمیمی و نسترن احمدی مسئولین پیشین بسیج دانشجویی تقدیر و محمدرضا احمدی و کوثر یوسفی به‌عنوان مسئولین جدید بسیج دانشجویی معارفه شدند.
در این آیین رئیس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر، مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست، رئیس بسیج دانشجویی استان، مسئول دفتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ، معاون فرهنگی و دانشجویی و مدیر حراست حضور داشتند.

انتهای پیام / م.ف 1024
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید