رییس بیمارستان زینبیه (س) خورموج:
حقوق نیروهای شرکتی بیمارستان ‌خورموج از محل درآمدهای بیمارستانی پرداخت می‌شود/ حقوق پرسنل شرکتی تا مهرماه ۱۴۰۲ پرداخت‌شده است

رییس بیمارستان زینبیه (س) خورموج با بیان اینکه حقوق نیروهای شرکتی این بیمارستان‌ از محل درآمدهای بیمارستانی پرداخت می‌شود گفت: حقوق پرسنل شرکتی بیمارستان زینبیه خورموج تا مهرماه ۱۴۰۲ پرداخت‌شده است.

دکتر علی بهنام مجرد اظهار داشت: اولویت مدیریت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر پرداخت حقوق نیروهای شرکتی است.
وی تصریح کرد: حقوق تعدادی از پرسنل شرکتی حراست دانشگاه از طریق دانشگاه به شرکت طرف قرارداد تا شهریورماه ۱۴۰۲ پرداخت‌شده است و در حال پرداخت به پرسنل از طریق شرکت مذکور بوده و عقب ماندگی پنج ماهه پرداخت حقوق نیروهای شرکتی کذب است.
رییس بیمارستان زینبیه (س) خورموج با بیان اینکه درآمد بیمارستان‌ها بسیار اندک است ولی در حال حاضر نسبت به قبل وضعیت بهتر شده است اضافه کرد: حقوق نیروهای شرکتی از محل درآمدهای بیمارستان‌ها است و کمک از جای دیگر صورت نمی‌گیرد.
دکتر بهنام مجرد با اشاره به اینکه  حقوق نیروهای شرکتی دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر، ماهانه ۱۴۰ میلیارد ریال است افزود: اولویت تیم مدیریتی بیمارستان زینبیه (س) خورموج پرداخت حقوق و مزایای پرسنل اعم از رسمی، پیمانی، قراردادی و شرکتی است.
رییس بیمارستان زینبیه (س) خورموج خاطرنشان کرد: تمام ضایعات و اموال اسقاطی بیمارستان زینبیه (س) نیز طبق قانون و مقررات از سوی دانشگاه علوم پزشکی به‌صورت مزایده بفروش می‌رسد و هیچگونه ارتباطی به پرداخت حقوق نیروهای شرکتی ندارد.

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تاریخ بروز رسانی:   21 آبان 1402