رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شهر سیراف در دستور کار دانشگاه است

رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: ارتقای زیرساخت‌های بهداشتی و درمانی شهر سیراف در دستور کار دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر است.

دکتر حسن ملکی زاده در نشست صمیمی با امام‌جمعه و رئیس شورای اسلامی شهر سیراف اظهار داشت: با توجه به موقعیت استراتژیک و حساس بخش سیراف که در حوزه پیرامونی پارس جنوبی قرار گرفته، اتخاذ تصمیمات عملیاتی و اجرایی در راستای ارتقای زیرساخت تشکیلاتی مرکز فعلی خدمات جامع سلامت شهر سیراف، جهت ارائه خدمات شبانه‌روزی و مطلوب نظر مردم شریف بخش سیراف مورد تأکید است.
رییس دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: افتتاح مرکز خدمات جامع سلامت شهر شیرینو در آینده‌ای نزدیک اقدامی مهم در راستای افزایش دسترسی مردم عزیز بخش سیراف به خدمات بهداشتی و درمانی و کمک به کاهش بار مراجعین به مرکز خدمات جامع سلامت شهر سیراف خواهد کرد.
در این جلسه امام‌جمعه و رئیس شورای اسلامی شهر سیراف ضمن تقدیر از اقدامات صورت گرفته در توسعه خدمات سلامت در سطح استان و شهرستان کنگان، خواستار توجه بیش‌ازپیش مدیران دانشگاه علوم پزشکی استان بوشهر به ارتقای کمی و کیفی خدمات بهداشتی و درمانی در بخش سیراف شدند.
در این دیدار، مشاور اجرایی و رئیس حوزه ریاست دانشگاه، معاون بهداشت دانشگاه و رئیس شبکه بهداشت، درمان شهرستان کنگان و اعضای شورای اسلامی شهر سیراف نیز حضور داشتند.
هدف این جلسه بررسی دغدغه‌ها و مسائل حوزه سلامت بخش سیراف در شهرستان کنگان بود.

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

تاریخ بروز رسانی:   21 آبان 1402