20 دی 1402رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان گفت: در جهت اطمینان از سلامت مواد غذائی در ۹ ماهه نخست سال جاری ۶ هزار و ۵۸۹ بازدید از مراکز تهیه، توزیع و عرضه مواد غذائی در تنگستان صورت گرفته است. به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان تنگستان، ماه زرافشون رفیعی بیان داشت: در بازدیدهای صورت گرفته از صنوف تهیه، توزیع و عرضه مواد غذائی یکی از نکاتی که علاوه بر شرایط و محل نگهداری مواد غذائی اهمیت دارد توجه به تاریخ انقضاء مواد غذائی است که در بازدیدهای کارشناسان محیطی شبکه بهداشت و درمان تنگستان یک هزار و ۸۰۰ کیلوگرم انواع مواد غذائی که از قابلیت مصرف انسانی خارجشده بودند شناسایی، جمعآوری و معدوم گردید. رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان ادامه داد: در بازدیدهای صورت گرفته یک هزار و ۸۹ واحد صنفی دارای نواقص بهداشتی بودند که اخطاریههای لازم جهت رفع نواقص به صنوف موردنظر داده شد. رفیعی تصریح کرد: درصورتیکه واحد صنفی که اخطاریه دریافت کرده است همچنان موازین بهداشتی را رعایت نکند، در جهت صیانت از سلامت مردم به مراجع قضایی معرفی خواهد شد که از بین صنفهایی که اخطاریه بهداشتی دریافت کردهاند ۵۶ مورد به تعزیرات حکومتی ارجاع شده و ۱۴ واحد صنفی نیز پلمپ گردیده است. رفیعی تأکید کرد: آبونان دو ماده غذائی مهم میباشند که بهصورت مستمر در چرخه مواد غذائی بوده و بهصورت روزانه استفاده میگردند لذا با توجه به اهمیت این موضوع در ۹ ماهه نخست سال جاری ۳۰ هزار کلرسنی، ۵۷۰ آزمایش نمونه آب و ۴۲۰ نمونهبرداری نان انجامشده و آزمایشهای لازم بر روی آنها صورت گرفته است. رئیس شبکه بهداشت و درمان تنگستان اظهار داشت: در سال جاری ۱۲۰ بازدید مشترک نیز با حضور نمایندگان اداره صنعت معدن تجارت، اماکن نیروی انتظامی، تعزیرات حکومتی و اصناف در نقاط مختلف تنگستان با حضور کارشناسان محیطی شبکه بهداشت و درمان تنگستان انجامشده است. انتهای پیام/ ن.ا ۳۰۱۰ آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید
تاریخ بروز رسانی: 20 دی 1402