رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان؛
۸ پروژه بهداشتی و درمانی در دهه فجر امسال افتتاح و آغاز عملیات اجرایی خواهند شد

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: در دهه فجر امسال ۸ پروژه بهداشتی و درمانی افتتاح و آغاز عملیات اجرایی خواهد شد

دکتر ماریا خویشدوست در حاشیه بازدید از پروژه‌های در حال احداث شبکه بهداشت و درمان دشتستان افزود: در حال حاضر ۱۶ پروژه عمرانی در بخش بهداشت و درمان در حال احداث است که ۵ پروژه آن مراحل پایانی ساخت خود را طی کرده و آماده افتتاح در دهه مبارک فجر خواهد بود.

دکتر خویشدوست تصریح کرد: ۳ پروژه بهداشتی، پانسیون پزشکان مراکز خدمات جامع سلامت دالکی و رود فاریاب و همچنین پایگاه سلامت مرکز خدمات جامع سلامت شهید فرهی شهر برازجان نیز در این دهه عملیات اجرایی آن آغاز می‌شود.

وی تصریح کرد: در دو ماه گذشته خانه بهداشت سر کره با اعتبار ۳۰ میلیارد ریال و ۲ پایگاه سلامت خانواده در محله اکبرآباد شهر برازجان افتتاح و به بهره‌برداری رسیده و خانه بهداشت بنداروز با اعتبار ۵۷ میلیارد ریال، عملیات اجرایی آن آغاز شده است.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان گفت: با تلاش و همت مسئولین دانشگاه علوم پزشکی بوشهر و مسئولین شهرستانی از آغاز کار دولت سیزدهم تاکنون، نوسازی و بهسازی پایگاه‌های سلامت و خانه‌های بهداشت با روند بسیار مطلوبی انجام‌گرفته است، به‌طوری‌که ۷ خانه بهداشت و پایگاه سلامت در مدت‌زمان کمتر از یک سال احداث و به بهره‌برداری رسیده‌اند که در طی سالیان گذشته امری بی‌سابقه در حوزه بهداشت و درمان است.

ماریا خویشدوست همچنین تصریح کرد: ۱۶ پروژه بهداشتی و درمانی در شهرستان بااعتباری معادل ۸ هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال در حال احداث می‌باشند که هزار و ۳۳۶ میلیارد ریال اعتبار آن در بخش بهداشت است.

وی خاطرنشان کرد: با تأمین اعتبارهای انجام‌گرفته ۵ پروژه عمرانی در بخش بهداشت (مرکز خدمات جامع سلامت امیرالمؤمنین، پایگاه سلامت ولی‌عصر، مرکز خدمات جامع سلامت رود فاریاب و دو پایگاه اورژانس خیر ساز طلحه و قلعه سفید) با اعتبار ۲۶۹ میلیارد ریال در دهه فجر امسال به بهره‌برداری می‌رسد.

رییس شبکه بهداشت و درمان شهرستان دشتستان بیان کرد: در حال حاضر ۳ پروژه عمرانی با اعتبار ۷ هزار و ۴۷۰ میلیارد ریال در بخش درمان شهرستان در حال احداث است که بیمارستان ۱۷ شهریور برازجان با اعتبار ۷ هزار میلیارد ریال اولیه یکی از شاخص‌ترین پروژه‌های شهرستان است.

انتهای پیام/ س.غ ۳۰۳۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید