معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
انسان در وسط جدال زندگی و تلاش و تعامل با بندگان خدا عارف و عابد هم باشد

10 بهمن 1402
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: انسان در وسط جدال زندگی و تلاش و تعامل با بندگان خدا عارف و عابد هم باشد.

به گزارش مفدا بوشهر، دکتر مرادعلی فولادوند در آیین پایانی اعتکاف دانشگاهیان استان بوشهر افزود: ماهیت عالم ماده اساساً حجاب یا پوشاننده، مشغول کننده و غرق کننده است؛ فرصت‌ها و مناسبت‌های دینی و مذهبی یا به عبارتی عبادت فصلی و مناسبتی مثال ایام اعتکاف، ماه رجب، ماه محرم، ماه رمضان فرصتی فوق‌العاده را برای ما پیش می‌آورد تا از شلوغی دنیا لحظاتی خارج شویم و به عبادت خالصانه خدای خود بپردازیم.
وی تصریح کرد: تعبیر بنده از عبادت فصلی و مناسبتی مثل ایام اعتکاف، ماه رمضان، ماه محرم این است که نعمت و فرصتی برای بندگی و تقرب به خدای حق‌تعالی است. اعتکاف به ما انسان‌ها این فرصت را می‌دهد تا خلوتی با خدای خود پیدا کرده و خود را برانداز و بازنگری کنیم و متوجه شویم چقدر با خدای خود ارتباط خوب و تنگاتنگی داریم.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر ادامه داد: انسان باید بتواند از فرصت‌هایی مثل اعتکاف که به منظور بندگی و نزدیکی به خدا به او داده می‌شود استفاده معنوی را ببرد و از نفس خود رهای یابد و با خدای خود ارتباط برقرار کند. نفس من از من چیزهایی را تقاضا می‌کند که به اقتضای سن من است و نفس جوانان نیز از آنان چیزهایی را طلب می‌کند که به اقتضای سن آن‌هاست و شما جوانان نیاز به فرصتی دارید تا از سرگرمی‌های نفسانی که پیاپی از شما تقاضا می‌کند، خارج شوید تا بتوانید با خدای خود ارتباط تنگاتنگ و خوبی را داشته باشید.
دکتر فولادوند اذعان کرد: بین تقاضاهای نفسانی جوانان و افراد مسن طبیعتاً تفاوت زیادی وجود دارد و جوانان باید بتوانند از این فرصت بندگی و عبادت خدا بیشتر استفاده کنند و این مثل کاشتن بذر در یک زمین مستعد و سالم‌تر است و برای یک جوان دانشجو که هنوز آلودگی‌های دنیا بر او غلبه نکرده است فرصتی بسیار ارزشمند است.
وی عنوان کرد: در آموزه‌های دینی آمده است که تمامی ارکان عالم ماده که در اطراف انسان قرار دارند همه تسبیح‌کنان و غرق در تسبیح حضرت حق هستند، اما انسان مختار آفریده‌شده است و می‌تواند کفران نعمت کند یا شکر به جا آورد.
معاون آموزشی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر همچنین افزود: تعبیر بنده از خلوت کردن با خدا به بهانه بندگی و نزدیک شدن به او، رها کردن شغل و زندگی روزمره نیست به عبارتی در آموزه‌های دینی اسلام مفهوم کناره‌گیری از جامعه یا رهبانیت مورد قبول نیست بلکه طبق تعالیم حیات بخش اسلام، زهد به این معناست که انسان در وسط جدال زندگی و تلاش و تعامل با بندگان خدا عارف و عابد هم باشد یعنی اگر معلم یا دانشجو هستیم معلم و دانشجوی مجاهد و تلاشگر باشیم.
دکتر فولادوند گفت: امیدواریم خدای تبارک و تعالی به ما این توفیق را بدهد که بتوانیم از لحظات خوب تنها بودن با او بهره کافی و درست را ببریم و زمانی که در تلاش زندگی برای خود، خانواده و جامعه هستیم، فرصت عبادت و بندگی با خدا را نیز داشته باشیم.
انتهای پیام/ م.ر ۲۰۵۰

کلمات کلیدی:
اعتکاف     معاون.آموزشی     دکتر.مرادعلی.فولادوند        

تاریخ بروز رسانی:   10 بهمن 1402

تعداد بازدید:   ۱

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >