به گزارش روابط عمومی شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه، دکتر عصمت حیدری بیان کرد: پیرو یک مورد گزارش مردمی، کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت شهرستان با هماهنگی دادستان عمومی به همراه نیرو انتظامی از یک واحد تهیه و توزیع مواد اولیه فست فود از قبیل انواع ساندویچ، خمیر فلافل و سمبوسه و... بازدید کردند و با توجه به مشاهده نواقص و تخلفات متعدد از جمله آمادهسازی مواد غذایی در محل مسکونی، عدم رعایت موارد بهداشتی، بهکارگیری اتباع خارجی در آمادهسازی مواد اولیه اقدام به پلمب آن کردند.
دکتر حیدری افزود: به خطر افتادن سلامتی مردم خط قرمز مرکز بهداشت شهرستان است و ما تلاش خواهیم کرد از همه ابزارهای قانونی استفاده کنیم تا سلامتی مردم در معرض خطر قرار نگیرد.
وی ادامه داد: در بازرسی از این کارگاه غیرمجاز بیش از ۴۸۰ کیلوگرم مواد غذایی غیرقابلمصرف انسانی کشف و توقیف شد.
رئیس شبکه بهداشت و درمان شهرستان گناوه گفت: پرونده افراد متخلف در این کارگاه برای پیگیری قانونی به مراجع قضایی ارجاع داده شد.
انتهای پیام/ م.ن ۳۰۸۰
آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید