مسئول مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر:
بزرگ‌ترین رویداد قرآنی وزارت بهداشت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد/ گزارش تصویری

مسئول مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر گفت: مرحله دانشگاهی بخش آوایی بزرگ‌ترین رویداد قرآنی وزارت بهداشت موسوم به بیست و هشتمین جشنواره قرآن و عترت در دانشگاه علوم پزشکی بوشهر برگزار شد.

به گزارش مفدا بوشهر، رقیه جمیری گفت: این مسابقات که به صورت حضوری و غیرحضوری برگزار شد، شرکت‌کنندگان در رشته‌های مختلف قرائت تحقیق قرآن کریم، قرائت ترتیل، حفظ کل، حفظ ۱۰ جزء، حفظ ۵ جزء پیوسته، حفظ ۳ جزء پیوسته، حفظ ۱ جزء قرآن کریم، حفظ سوره مبارکه حشر، اذان، دعاخوانی، مداحی، صحیح خوانی قرآن کریم، فصیح خوانی نماز و آیین سخنوری با یکدیگر به رقابت پرداختند.
مسئول مرکز قرآن و عترت دانشگاه علوم پزشکی بوشهر افزود: این مسابقات در سه بخش اساتید، دانشجویان و کارکنان دانشگاه به صورت مجزا در دو شیفت صبح (مخصوص خواهران) و شیفت عصر (مخصوص برادران) و با حضور ۴ نفر از داوران قرآنی در مجتمع آموزشی اندیشه سایت پردیس دانشگاه برگزار شد.
جمیری بیان داشت: بعد از بررسی فرم‌های داوری، نتایج این مسابقات و اسامی برندگان پس از اعلام نظر داوران اطلاع‌رسانی خواهد شد و از داوران، شرکت‌کنندگان و چهره‌های قرآنی دانشگاه علوم پزشکی بوشهر که زینت بخش این مسابقات بودند کمال تشکر و قدردانی را دارم.

انتهای پیام/ م. ر-2050

تاریخ بروز رسانی:   16 اسفند 1402