نظارت بر وضعیت بهداشتی واحدهای نمک‌زدایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است

22 اسفند 1402
رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر گفت: نظارت بر وضعیت بهداشتی واحدهای نمک‌زدایی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

به گزارش روابط عمومی مرکز بهداشت شهرستان بوشهر، حمید حبیبی نیا بیان داشت: با توجه به اینکه برخی از شهروندان جهت تأمین آب شرب و تهیه غذا از واحدهای نمک‌زدایی که به ایستگاه‌های تصفیه آب در بین مردم شهرت دارند استفاده می‌نمایند نظارت بر وضعیت بهداشتی آن اماکن و استاندارد بودن پارامترهای میکروبی و فیزیک و شیمیایی آنکه بر سلامت مصرف‌کنندگان تأثیر دارد از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

وی گفت: در این راستا کارشناسان بهداشت محیط این مرکز به‌صورت ماهیانه اقدام به نمونه‌برداری باکتریولوژی و کلر سنجی از این واحدها در سطح شهرستان و آموزش‌های لازم در مورد میزان کلر باقیمانده در محل برداشت آب، میزان جامدات محلول، بهداشت فردی و ابزار کار را ارائه می‌نمایند.

این مقام مسئول افزود: با توجه به اهمیت بهداشت آب به‌منظور پیشگیری از بیماری‌های منتقله از آب، متصدیان و کارگران شاغل می‌بایست دارای کارت بهداشت و گواهینامه آموزش بهداشت باشند و در صورت داشتن بیماری‌های پوستی و یا علائمی مانند عطسه و سرفه از تماس مستقیم با آب و یا تجهیزات مرتبط خودداری نمایند.

وی تأکید داشت: افراد شاغل در این اماکن لازم است روزانه اقدام به کلر سنجی (حداقل چهار نوبت) و سنجش روزانه جامدات محلول (TDS) نمایند.

رئیس مرکز بهداشت شهرستان بوشهر توضیح داد: میزان کلر باقیمانده در محل برداشت آب در واحدهای نمک‌زدایی حداقل 0.5 میلی‌گرم در لیتر و میزان مطلوب کل جامدات محلول یا همان TDS، ۲۵۰ میلی‌گرم در لیتر می‌بایست باشد.

وی تصریح کرد: متصدیان این صنف می‌بایست از روش کیت‌های چشمی و یا دیجیتالی (DPD) جهت کلر سنجی استفاده نمایند و سایر روش‌ها مورد تأیید نیست.

انتهای پیام/ ا.س-۳۰۰۰

آخرین اخبار حوزه سلامت را از ما بخواهید

 


کلمات کلیدی:
بهداشت.آب     نمک.زدایی     کلرسنجی     مرکز.بهداشت.بوشهر     حمید.حبیبی.نیا        

تاریخ بروز رسانی:   22 اسفند 1402

تعداد بازدید:   ۵

چاپ خبر |فايل متن خبر

ارسال نظر
ايميل :     
نام و نام خانوادگی :  
نظر :
 
حروف تصویر بالا :   
 
 

لینک به این صفحه
< >